Hirmagazin.eu
Főoldal » Retteg a TV2 sztárja, hogy ismét elszegényedik – VIDEÓ
Bulvár

Retteg a TV2 sztárja, hogy ismét elszegényedik – VIDEÓ

A sa­nyarú gyer­mek­kor akkor is kí­sért, ha fel­nőtt­ként az ember kitör a sze­gény­ség­ből. Kasza Tibi sosem fe­lejti nehéz gyer­mek­ko­rát, és min­den­nap ret­teg, hogy újra el­sze­gé­nyed­het.

Nem panaszkodhat Kasza Tibi, hiszen az évek során szép kis karriert épített fel. Ám a biztos egzisztencia ellenére sem sikerült leküzdenie félelmét, melyet gyerekkori emlékei táplálnak.

Erről vallott a Hal a Tortán – A küldetés szerdai adásában, amikor Kökény Attilánál vendégeskedtek. A házigazda puliszkát készített, és ezzel kapcsolatban mesélte el, hogy édesapja sosem engedte, hogy ezt az ételt készítsék, mivel a háború alatt csak ezt ette a családja.Ekkor törtek elő Tibiből is az emlékei.

“Nekünk nagyon szegény volt a gyerekkorunk, és megmondom, őszintén nekem minden nap eszembe jut, hogy leszek-e még újra szegény.”

Folyamatosan nehéz volt, nélkülözés volt. Mindig éreztem gyerekként, hogy rossz.

“Amikor bármit csinálok, veszek, tervezek, akkor eszembe jut, hogy nem most csinálok-e egy olyan rossz lépést, aminek a következménye az lesz, hogy elszámolom magam, és újra szegény leszek” – osztotta meg gondolatait asztaltársaságával a TV2 sztárja.

Forrás: Ripost

 

Hasonló hírek

Már nyár óta nem éltek együtt: megvan, mikor mondhatják ki Vitray Tamásék válását

Géza

Nem semmi, bekerülhet a Guinness Rekordok Könyvébe Bódi Csabi

Mazsi

Súlyos döntés: nem harcol tovább a rákkal a magyar sztár

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------