Image default
Sporthirek

Részegen verte egy nő fejét a vodkapártoló birkózó elnök

Mert sze­rinte a hölgy nem har­colt eléggé ke­mé­nyen az olim­piai érem­meccsén. Két másik olim­pi­kont pedig sen­kik­nek hí­vott, mi­u­tán ezüs­töt nyer­tek.

Inna Trazsukova azt állítja, hogy részegen kétszer fejen ütötte a sportág szövetségi elnöke. Trazsukova a nők 63 kilogrammos mezőnyében legyőzte Sastin Mariannát, de aztán az elődöntőt és a bronzmeccset is elbukta.

Részegen verte egy nő fejét a vodkapártoló birkózó elnök
Trazsukova (kékben) negyedik lett az olimpián (Fotó: Europress/AFP)

A sportoló elmondása szerint Mihail Mamiasvili a bronzmeccs után ment neki részegen, sértegette őt, kétszer pedig meg is ütötte a fejét, szemtanú viszont nem volt. Trazsukova fel akarja jelenteni Mamiasvilit, amint visszaér Moszkvába.

Nyilvánosan megalázott. Meg akarom ezt állítani, hogy a többi női sportolónak ne kelljen miatta szenvednie.

Mamiasvili azt nyilatkozta, hogy Trazsukova nem akart harcolni, ezzel pedig eldobott egy érmet Oroszországtól. Azt elismerte, hogy a meccs után keményen összeveszett a sportolóval, de az ütést tagadta, amit Trazsukova edzője is megerősíthet (róla mondjuk meg azt állította, hogy hisztérikusan viselkedett, nem valószínű, hogy kiállna a sportvezető mellett).

Részegen verte egy nő fejét a vodkapártoló birkózó elnök 1
Mamiasvili (balról a második) Vlagyimir Putyin társaságában (Fotó: Europress/AFP)

Mamiasvili állítólag két, ezüstérmet szerző orosz birkózónőt „senkiknek” nevezett a sajtóban, mert nem harcoltak elég keményen az aranyéremért a riói döntőben.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Vaskó Dominik: Greinbach visszavár!

Edit

Felejthetős Losonci verseny

Edit

Egy igazán extrém drift verseny – Extreme Technical Weekend

Edit