Image default
Külföld

Részegen feküdt kisbabájára a nő, a kicsi nem élte túl

Szörnyű tragédia történt egy átmulatott éjszaka után egy manchesteri házban. Egy 32 éves pár egyik este italozni kezdett, míg albérlőjük elment bevásárolni. Amikor visszaért, szörnyű látvány tárult a szeme elé.

Az apa öntudatlanul feküdt a fotelben, az anya pedig a kanapén terült el. Éppen a saját kislányán

Az albérlő felébresztette a szülőket, majd megkezdte a baba újraélesztését. Az anya kirohant az utcára, és a szomszédoknál kopogott segítségért. Az egyik házban épp tartózkodott két egészségügyi dolgozó, ők és pár szomszéd addig próbálták újraéleszteni a gyereket, amíg a mentők meg nem jelentek, de minden igyekezetük ellenére halottnak nyilvánították Miját a kórházban.

A szemtanúk és a szülők beszámolója alapján, illetve abból, hogy a kislány testén nem volt sérülés, megállapították, hogy a halált valószínűleg fulladás okozta.

A szülők együttműködtek a hatóságokkal. A vérteszt során kiderült, hogy míg az apa csak részeg volt, az anya az eszméletvesztés határáig itta magát; emellett mindketten szívtak kannabiszt is. Az apa szerint ő tehet az esetről, mert elaludt, és nem figyelt arra, mit csinál a nő, aki ittasan ráült a babára.

mirror

Hasonló hírek

Több ezer embert kellett evakuálni – pusztító hegyomlás volt Tibetben

Mazsi

Mostantól megsemmisíthetik az embercsempészek hajóit Líbia partjainál

Edit

Ausztria tölti be az Európai Unió soros elnöki tisztét mától – 6 hónapon keresztül

Géza