Hirmagazin.eu
Főoldal » Rendőröket és lakatost is vittek a helyszínre: Pécsi Ildikó unokája nem is volt a házban a kilakoltatásnál – videó
Életmód hírek

Rendőröket és lakatost is vittek a helyszínre: Pécsi Ildikó unokája nem is volt a házban a kilakoltatásnál – videó

Budapest — Hat év után véget ért Pécsi Ildikó (78) kálváriája. A Kossuth-díjas színésznő és volt menye, Pártos Csilla (51) hosszú ideje pereskedtek, ugyanis az egykor imádott unoka, Csabi (21) nem költözött ki abból a budai házból, amely Pécsié.

Tavaly áprilisban a bíróság jogerős ítéletet hozott az ügyben, miszerint az elvált anyának a színésznő unokájával együtt mennie kell, máskülönben kilakoltatják őket.

Kedd délelőtt 10 órakor aztán néhány rendőr kíséretében meg is érkeztek a végrehajtók egy lakatossal. A házban már csak az egyetemista unoka, Csabi lakott, de nem volt ott a kilakoltatás ideje alatt. Ahogy Pécsi Ildikó és Pártos Csilla sem.

Pártos Csilla már régóta nem lakott a házban, most fiának segít, hogy az gyorsan új otthont találjon magának  / Fotó: Fuszek GáborPártos Csilla már régóta nem lakott a házban, most fiának segít, hogy az gyorsan új otthont találjon magának / Fotó: Fuszek Gábor

Miután a lakatos kinyitotta a zárakat, a hatóság emberei bementek, majd mindössze félóra alatt végeztek is. Csabának még 30 napja van arra, hogy a padláson lévő holmikat, ott maradt tárgyakat elszállítsa. Az intézkedés után telefonon értük el Pártos Csillát.

– Korábban elvittük a bútorokat, mert édesanyaként az volt a leglényegesebb számomra, hogy a fiamnak ne essen baja és újra otthonra találjon. Csabi pedig reggel elment az egyetemre vizsgázni, ahogy eddig is tette – árulta el a jógaoktató. Pécsi unokája az egyetem mellett dolgozik, de egy fővárosi lakás bérlésére ebből nem futja.

– Ahogy eddig, most is, és amíg csak élek, minden erőmmel támogatom a fiamat – mondta a Blikknek Pártos.

– Azt gondolom, ha egy család már nem is él együtt, a kapcsolatot meg kell tartani úgy, hogy az mindenki számára jó legyen. Többször tettem erre kísérletet, sajnos, nem sikerült. Én ennek ellenére soha nem adom fel, hogy az egykor egymást szerető családtagok megint tudjanak egymás szemébe nézni – mondta a jógaoktató, ám Pécsi Ildikó erre nem sok reményt lát.

– Velem nem lehet kibékülni. Én bárkiért megteszek bármit, de van egy határ, amit nekem is meg kell húznom. Néhányszor beszéltem az unokámmal, Csabival telefonon, nemrégiben pedig találkoztam is vele. Nem is tudom, hány éve nem láttam már. Nagyon sírtam, miután elváltunk. Boldog voltam, hogy végre láthatom. Aztán mégis úgy döntöttem, tiszta helyzetet akarok, ki kell onnan költöznie. Nehéz megemészteni azt a sok igazságtalanságot, ami ért minket – mondta Blikknek a színésznő.

A háznál kedd délelőtt rendőrökkel jelentek meg a végrehajtók, akik fél óra alatt végeztek is a papírmunkával / Fotó: Grnák LászlóA háznál kedd délelőtt rendőrökkel jelentek meg a végrehajtók, akik fél óra alatt végeztek is a papírmunkával / Fotó: Grnák László

Ügyvédje, dr. Magyar György szerint elkerülhető lett volna a helyzet, ha az unoka időben kiköltözik.

– Sajnáljuk, hogy nem jött létre a felek között egyezség, még a múlt héten is egyeztettem ügyfelem volt menyével: ajánlatot tettek, de dűlőre jutni nem sikerült. Végre eljött az idő, hogy ügyfelem maga dönthet az ingatlanja sorsáról – mondta a színésznő ügyvédje, aki részleteket nem árult el, de úgy tudjuk, az unoka bérlőként maradt volna a házban, ahol felnőtt, de Pécsi Ildikó nem fogadta el az ajánlatot.

Még mindig tart a pereskedés

Az ingatlanról folyó vita még mindig tart, hiszen a színésznő fia és az elvált feleség még a házasságuk alatt közösen újították fel az ingatlant. Szinte mindent kicseréltek, átépítettek, a tetőtérben a kisfiuknak is csináltak egy külön szobát. Pártos Csilla a perben nyolcvanmillió forintra tart igényt a most végleg elhagyott házba beletett pénze és munkája miatt.

blikk

Hasonló hírek

Ilyen szilveszter még nem volt: így nézett ki a szellemvárossá vált Budapest újév első napján – galéria

Géza

Sajnáljuk? Hamarosan vége a tévé korszakának..

Géza

Mága Zoltán ajándékot vitt a Heim Pál Gyermekkórház betegeinek

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!