Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Rendőrök mentettek meg egy nőt a nemi erőszaktól

Sírva röhögtek a rendőrök, mikor kiderült, ki a betörő

Először egy fiatal fiú, majd egy fiatal nő vált majdnem erőszak áldozatává Győrben. A srácot három meztelen férfi kergette, míg a nőt egy férfi akarta megerőszakolni. A vizek városában aggódnak az emberek a sorozatos bűnügyek miatt.

Először egy fiatal fiú, majd egy fiatal nő vált majdnem erőszak áldozatává Győrben. A tini edzésről tartott hazafelé február 7-én szerdán, amikor három meztelen férfi megkergette a Bem téren. A kis srác sokkos állapotban, halálra rémülten ért haza. Szülei feljelentést tettek, a rendőrök a bejelentést követően haladéktalanul megjelentek a helyszínen, ahol adatgyűjtést végeztek, s büntetőeljárás keretében vizsgálják, mi történt, keresik az elkövetőket.

Mindössze három nappal később, ugyancsak Győrben, az egyik szórakozóhelytől nem messze letepert egy férfi egy fiatal nőt. A megtámadott kiabálni kezdett, amit meghallottak a közelben intézkedő rendőrök. Megjelenésükre

a támadó menekülésbe kezdett, de elkapták, és előállították a rendőrkapitányságon.

Arra egyelőre nincs bizonyíték, hogy a két támadás között lenne összefüggés, ám a mód felveti annak a lehetőségét, hogy mindkettőt kábítószer hatása alatt követték el. Elképzelhető, hogy egy új dizájnerdrog került forgalomba a városban, ahol szintén a múlt héten, csütörtökön az E.ON igazgatóhelyettesét késelte meg egy munkatársa, majd, kizuhanva az ablakon, maga is meghalt.  „Győrben minden napra jut egy bűncselekmény?” – teszi fel a jogos kérdést egy kommentelő.

Forrás: Ripost

Szólj hozzá, mondd el véleményed és ne felejtsd el megosztani!

hozzászólások

Related posts

Borzasztó, ezt tette egy győri rab a cellatársával

Mazsi

Fegyvereket találtak egy autóban, amely villanyoszlopnak rohant Budapesten

info

Tragikus buszbaleset Veronánál: a könnyebb sérültek hamarosan hazautazhatnak

Edit