Főoldal » Rendőreink ismét remelektek! Szerb drogfutárt fogtak el! Olvasónik nevében is köszönjük munkájukat! Oszd meg!
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Rendőreink ismét remelektek! Szerb drogfutárt fogtak el! Olvasónik nevében is köszönjük munkájukat! Oszd meg!

A szerb férfi Röszkénél próbálta meg a 40 millió forint értékű drogot, az alvázba rejtve, az országba csempészni. (2019. 04. 16., k – 05:00, ORFK Kommunikációs Szolgálat)

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) kábítószer birtoklása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást egy 28 éves szerb állampolgár ellen.

A férfi 2019. április 12-én a 12 óra 25 perckor jelentkezett személyautójával belépésre Röszke közúti határátkelőhelyen.

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal pénzügyőrei az autó ellenőrzése alkalmával annak átalakított alváza fölött kábítószergyanús növényi törmeléket tartalmazó csomagokat találtak.

A KR NNI nyomozói a rejtekhelyről 23 csomagban bruttó 20.415 gramm súlyú – az elvégzett gyorsteszt szerint – marihuánát foglaltak le, amelynek feketepiaci értéke körülbelül 40 millió forint.

A rendőrök a szerb férfit előállítását követően gyanúsítottként hallgatták ki, majd bűnügyi őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására, amelyet a bíróság 2019. április 15-én elrendelt.

A KR NNI szakértők bevonásával folytatja a nyomozást.

police

Hasonló hírek

Évek óta tudottak voltak Gothár Péter zaklatási ügyei – ezt állítja Schilling Árpád

Géza

Baleset miatt lezárták a 47-es utat Hódmezővásárhely határában

info

Döbbenetes: Lángoló mozdony haladt át a vépi állomáson – VIDEÓ

Mazsi