Image default
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Rendőreink ismét remelektek! Szerb drogfutárt fogtak el! Olvasónik nevében is köszönjük munkájukat! Oszd meg!

A szerb férfi Röszkénél próbálta meg a 40 millió forint értékű drogot, az alvázba rejtve, az országba csempészni. (2019. 04. 16., k – 05:00, ORFK Kommunikációs Szolgálat)

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) kábítószer birtoklása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást egy 28 éves szerb állampolgár ellen.

A férfi 2019. április 12-én a 12 óra 25 perckor jelentkezett személyautójával belépésre Röszke közúti határátkelőhelyen.

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal pénzügyőrei az autó ellenőrzése alkalmával annak átalakított alváza fölött kábítószergyanús növényi törmeléket tartalmazó csomagokat találtak.

A KR NNI nyomozói a rejtekhelyről 23 csomagban bruttó 20.415 gramm súlyú – az elvégzett gyorsteszt szerint – marihuánát foglaltak le, amelynek feketepiaci értéke körülbelül 40 millió forint.

A rendőrök a szerb férfit előállítását követően gyanúsítottként hallgatták ki, majd bűnügyi őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására, amelyet a bíróság 2019. április 15-én elrendelt.

A KR NNI szakértők bevonásával folytatja a nyomozást.

police

Hasonló hírek

Hármas karambol az M43-as autópályán, teljes útzár van Siófoknál is

info

Vádat emelt az ügyészség egy nő és élettársa ellen, akik évekkel ezelőtt megölték közös csecseműjüket a főváros XVIII. kerületében

Géza

Elképesztő és egyben szomorú is! Leszúrta párját egy kiskunfélegyházi asszony, mert az elhagyta a bevásárló listát!

Géza