Hirmagazin.eu
Főoldal » Rendőreink ismét elindulnak megvédeni Európa déli határait az illegális migránsáradattól! .. Köszönjük!
Belföldi hírek

Rendőreink ismét elindulnak megvédeni Európa déli határait az illegális migránsáradattól! .. Köszönjük!

Újabb magyar rendőri kontingensek segítik Észak-Macedónia és Szerbia határőrizeti  tevékenységét.

A magyar rendőrség elkötelezett abban, hogy az illegális migránsokat megakadályozza hazánk, illetve az Európai Unió területére történő bejutásban.

Ennek érdekében a Magyarország területén végzett feladatai mellett felajánlotta a támogatását a nyugat-balkáni országok részére.

A Szerbiába induló 45. és Észak-Macedóniába induló 57. magyar rendőri kontingensek tagjait 2021. február 2-án, Budapesten, a Készenléti Rendőrség központi objektumában dr. Balázs László r. ezredes, az ORFK Határrendészeti Főosztály vezetője búcsúztatta.

A magyar rendőrök fő feladatként járőrszolgálatot látnak el a jogellenes határátlépések megelőzése és felderítése érdekében, illetve közreműködnek az embercsempészek és az illegális migránsok előállításában.

Kollégáink nemcsak a határ közvetlen közelében fognak szolgálatot teljesíteni, hanem a mélységi területeken található utakon is.

A kontingensek terepjáró képességű szolgálati gépkocsikkal, éjjellátó készülékekkel, kézi hőkamerákkal, mobil hőkamerával támogatják az érintett határszakasz védelmét.

A 30 fős észak-macedón és 20 fős szerb kontingensben szolgálatot teljesítő magyar rendőrök saját szolgálati felszerelésükkel látják el feladataikat, intézkedési jogosultságukat a fogadó ország rendvédelmi szervének irányítása, felügyelete mellett gyakorolják.

Az Észak-Macedóniából és Szerbiából hazatérő kontingensek tagjai – ugyanúgy, mint a magánútról hazatérő magyar állampolgárok – a negatív SaRS-CoV-2 teszt eredményéig járványügyi megfigyelés alatt maradnak, ez időre szolgálatmentességet kapnak.

Esetükben a teszt költségét a rendőrség állja.

Ne feledjétek!

 

Akik elmennek, minden napos életveszélyben vannak attól a sok rohadék migránstól, akik néhol felfegyverkezve érkeznek “békésen” Európa déli határaira..

 

Elmennek, hetekre, és itthon maradnak a férjek, feleségek, anyák, apák, testvérek, akik folyamatosan aggódnak az miatt, hogy BÉKEIDŐBEN, hazajönnek-e szeretteik…

 

Ugyanez az áldozatvállalás és hazaszeretet jellemzi az itthon maradt rendőreinket is, akik a határainkat védik, és ugyanez illeti az állomány többi tagját, akik a bűnmegelőzésben, bűnüldözésben, és a hatósági munka minden területén dolgoznak!

 

Csak nagyon röviden írom le, az nélkül, hogy bárkit megbántanék! Aki negatív kommenttel illeti rendőreinket, egyszerűen letiltjuk a Hirmagazin oldaláról, aztán legfeljebb, pereljetek be!

 

Köszönjük megértéseteket! Hirmagazin.eu (bg)

 

police alapján,

Hirmagazin.eu

 

Hasonló hírek

Változások az élelmiszerlánc-biztonság területén

Géza

Földi: a titkosszolgálatnak mindent szabad

info

Bakondi: humánbomba ketyeg Európában

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!