Hirmagazin.eu
Főoldal » Rendőreink állatokat mentettek – képek.. Köszönjük!
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Rendőreink állatokat mentettek – képek.. Köszönjük!

Kihűléstől mentették meg budapesti rendőreink a nyuszit..

angyalföldi rendőreink biztonságba helyezték a magára hagyott házikedvencet.

Egy otthagyott kisállatketrecre figyeltek fel a Budapesti Rendőr-főkapitányság XIII. Kerületi Rendőrkapitányság járőrei egy Lehel utcai kerítés tövében 2020. november 15-én este.

 

A ketrecben egy láthatóan átfázott törpenyúl volt, amit az egyenruhások a járőrautóba tettek, hogy felmelegedjen. Mivel nem sikerült kideríteni, hogy ki lehet a gazdája, a rendőrök a kihűléstől megmentett kisállatot átadták a Kutyamentő Angyalok Egyesületnek, ahol gondoskodnak ellátásáról, és felelős gazdát keresnek neki.

Egerészölyvet ütött el egy tehergépkocsi az M35-ös autópályán. A sérült állatot a Hortobágyi Madárkórházba szállították rendőreink a 2020. 11. 16., h – 09:53, Hajdú-Bihar Megyei rendőreink..

Egy férfi értesítette a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját 2020. november 15-én 8 óra körül arról, hogy az M35-ös autópályán vadelütés történt.

A Hajdúböszörményi Autópálya Alosztály munkatársai a bejelentést követően azonnal a helyszínre siettek, ahol egy röpképtelen egerészölyvet találtak az úttesten.

A rendőrök a bajba jutott védett madarat megfogták, betették a szolgálati gépkocsiba, és beszállították a Hortobágyi Madárkórházba. Az állatkórház munkatársai átvették az egyenruhásoktól a sérült állatot, aki most gondos kezek között lábadozik.

Hasonló hírek

Ásókkal jelentek meg a rendőrök: további testrészek után kutathatnak a pátyi boncmester horrortanyáján

Mazsi

Teljes a készültség: menekítik az embereket a belvárosban

Mazsi

Eltűnés miatt keresi a rendőrség Kolompár Reginát! Oszd meg, segítsük ezzel is a keresést! Hirmagazin.eu

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!