Image default
Belföldi hírek

Rendőrautóval orvoshoz!

Egy elütött kutyán segítettek a kunszentmártoni rendőrök. (2018. 03. 21., szerda, Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság)

Állampolgári jelzésre érkeztek a járőrök 2018. március 21-én hajnalban Tiszaföldvár külterületére, ahol– feltehetően – egy elütött kutya feküdt a 442-es számú főközlekedési úton. A kistestű eb lába és orra vérzett, láthatóan nem tudott mozogni. A rendőrök egy pokrócba tekerték és a szolgálati gépkocsiba tették a sérült állatot, majd Cserkeszőlőre szállították, ahol az állatorvos megvizsgálta és elsődlegesen ellátta.

A pórul járt kutyus az estét a Kunszentmártoni Rendőrkapitányság kenneljében töltötte, ahol megetették és vizet adtak neki. A rendőrök felvették a kapcsolatot a helyi állatvédőkkel és az önkormányzat munkatársaival. A továbbiakban ők intézkednek az állat további ellátásáról és elhelyezéséről.

 

Forrás: police.hu

Hirmagazin.eu online média: Egyre többet hallunk olyan rendőri viselkedésről, amely melengeti szívünket! Egyre többször írnak olvasóink olyan történésekről, ahol a magyar rendőrök, a Magyar Rendőrség munkatársai átlagon felül, munkakörön kívül, akár szabadidejük terhére is segítenek az állampolgárokon, élőlényeken!

Köszönjük a magyar rendőrök lelkiismeretes és emberbaráti-, állatbaráti, empátikus munkáját, segítségüket!

Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Manfred Weber szerint a magyar hatóságok mindent megtesznek az előírások teljesítéséért

Edit

Csökkentek a rezsitartozások

Edit

Döbbenetes és megmagyarázhatatlan részletre derült fény az M3-son halálra gázolt sofőr balesetéről

Mazsi