Image default
Belföldi hírek

Rend­őr­au­tóba me­ne­kült egy ma­gyar tu­rista a medve elől Tus­nád­für­dőn

Egy ha­tal­mas medve ijeszt­geti a tus­nád­für­dői tu­ris­tá­kat.

Kedden a nulladik nappal elstartolt a Bálványosi Nyári Szabadegyetem. A kezdés nem sikerült izgalmaktól mentesen: egy medve garázdálkodott Tusnádfürdőn.

Az Origo helyszíni tudósítója lelkesen mesélte a munkatársának, hogy személyesen találkozott az állattal, az autójuk előtt futott át az úton kedden nem sokkal éjfél után. Kiderült, hogy az állat szinte halálra ijesztett két magyar turistát, akik közül az egyik a miniszterelnöki kabinetiroda munkatársa volt.

“Jöttem ki a szállásunkról és arra lettem figyelmes, hogy egy hatalmas medve ül a bejáratnál. Nagyon megijedtem, szóltam a barátnőmnek, hogy vigyázzon, ott egy medve” – mesélték az Origónak órákkal a medverandi után a megijedt magyar lányok.

“Hatalmas szerencsénkre ott állt a közelben egy rendőrautó, amibe pánikszerűen beültünk és mondtuk nekik, hogy ursus, ursus, azaz medve, medve. A helyi rendőrök jó arcok voltak, petárdával elzavarták a medvét, minket pedig lekísértek a fesztiválhoz, hogy nyugodjunk meg” – zárták történetüket az ijedt tusványosozó lányok.

borsonline

Hasonló hírek

Félelmetes! Centiken múlt, hogy nem ütötte el a vonat a szarvascsordát Jáknál – VIDEÓ

Edit

Újabb fordulat: megszólalt Gyárfás Tamás a vádemeléssel kapcsolatban

Közös megegyezéssel megszüntethetik biztosításukat az Astra ügyfelei

Edit