Főoldal » Rend­őr­au­tóba me­ne­kült egy ma­gyar tu­rista a medve elől Tus­nád­für­dőn
Belföldi hírek

Rend­őr­au­tóba me­ne­kült egy ma­gyar tu­rista a medve elől Tus­nád­für­dőn

Egy ha­tal­mas medve ijeszt­geti a tus­nád­für­dői tu­ris­tá­kat.

Kedden a nulladik nappal elstartolt a Bálványosi Nyári Szabadegyetem. A kezdés nem sikerült izgalmaktól mentesen: egy medve garázdálkodott Tusnádfürdőn.

Az Origo helyszíni tudósítója lelkesen mesélte a munkatársának, hogy személyesen találkozott az állattal, az autójuk előtt futott át az úton kedden nem sokkal éjfél után. Kiderült, hogy az állat szinte halálra ijesztett két magyar turistát, akik közül az egyik a miniszterelnöki kabinetiroda munkatársa volt.

“Jöttem ki a szállásunkról és arra lettem figyelmes, hogy egy hatalmas medve ül a bejáratnál. Nagyon megijedtem, szóltam a barátnőmnek, hogy vigyázzon, ott egy medve” – mesélték az Origónak órákkal a medverandi után a megijedt magyar lányok.

“Hatalmas szerencsénkre ott állt a közelben egy rendőrautó, amibe pánikszerűen beültünk és mondtuk nekik, hogy ursus, ursus, azaz medve, medve. A helyi rendőrök jó arcok voltak, petárdával elzavarták a medvét, minket pedig lekísértek a fesztiválhoz, hogy nyugodjunk meg” – zárták történetüket az ijedt tusványosozó lányok.

borsonline

Hasonló hírek

Átlagosan 15 százalékkal drágulhatnak a kötelező gépjármű-felelősségbiztosítások

Géza

Lánczi szerint Pukli pártot alapíthat

Edit

Budapesten járt a fizikai Nobel-díjas tudós

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------