Főoldal » Rendhagyó! A 2 gyermekes Majka üzenete Farkas Ferikének, aki hidegvérrel meggyilkolta a 8 éves kislányt! Könnyekkel köszködve olvastuk sorait, egy megosztással Te is fejezd ki, ha egyetértesz! (Átvett cikk)
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Rendhagyó! A 2 gyermekes Majka üzenete Farkas Ferikének, aki hidegvérrel meggyilkolta a 8 éves kislányt! Könnyekkel köszködve olvastuk sorait, egy megosztással Te is fejezd ki, ha egyetértesz! (Átvett cikk)

Korábban már beszámoltunk róla, hogy a 16 éves Farkas Ferenc milyen gyalázatos módon vetett véget egy 8 éves Sólyi kislány, Adrienn életének. Az eset az egész országot megrázta és megbotránkoztatta.

Nem csoda, ha egy egy ismertebb médiaszemélyiség is hangot adott szavának az igencsak kirívó esettel kapcsolatban. Legutóbb Majoros Péter, az az Majka osztotta meg véleményét az interneten a sajnálatos tragédiával kapcsolatban.
Sorait változtatás nélkül idézzük:
“Kedves mindenki! Sokan kérdeztétek tőlem, hogy mit gondolok ezzel a szörnyű esettel kapcsolatban. Két gyermekes apukaként igen mélyen érinti a lelkemet a dolog. Nagyobbik fiam pár év múlva szintén 8 éves lesz és a gyomrom összeszorul, ha csak belegondolok, hogy egy ilyen tragédia miatt csörrenne meg a telefonom..
Egyrészt megértem a részben szerintem felelős édesanyát, aki nem adta, vagy nem tudta megadni a megfelelő nevelést a fiának, .. megértem hatalmas anyai fájdalmát, hogy most évekig (jobb esetben) nem láthatja fiát viszont csak a börtönben.. 
Másrészt mélyen elítélek mindenkit, aki ilyen, bizonyítottan hidegvérrel képes elvenni egy ártatlan kislány életét. Őszinte leszek.. Bűnhődnie kell!
Egy ilyen tett nem maradhat büntetlen. Csak kívánom a fiatal srácnak, hogy el tudjon magában ezzel számolni!
Én nem tudnék! Ezúton kívánok hatalmas erőt a családnak! Mély együttérzésem feléjük! Fájdalmatok enyhülni fog! Ne feledjétek, az idő mindenre gyógyír..” 
Maradok tisztelettel, Majka
Forrás: anephangja.com

Hasonló hírek

Ellopták a híres rendező fejét

info

Kétszer ötmillió forint kenőpénzt kért el egy korrupt műszaki ellenőr

Géza

Újabb, erejük teljében lévő afgán fiatalemberek hazánkat választották gyilkos hajlamaik kiélése céljából! Csak a határig jutottak! Oszd meg!

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------