Autók - motorok - hajók

Renault Scenic, a családi autók új generációja

Renault Scenic, a családi autók új generációja

Egyszerre tágas, áramvonalas és sokoldalú az új Renault Scenic, amely a családi autók egy új dimenzióját hozza el hozzánk. A 20”-os kerekekkel, a döntött szélvédővel, az egyedülálló vonalvezetéssel és a különleges fényjegyeivel meghökkentő látványt nyújt az utakon és ámulatba ejtően karakteres megjelenést kínál tulajdonosainak. Az autó belső tere tetszőlegesen varriálható, a középkonzol csúsztatható, akárcsak a kesztyűtartó, hátul pedig lehajtható asztalkák találhatóak ötletes tárolókkal, de akár sík csomagtérpadlót is varázsolhatunk autónkba a One-Touch vezérlőnek köszönhetően.

Innovatív megoldásokat kínál a Renault Scenic

Az autó rendelkezik minden olyan felső kategóriás felszereltséggel, amely a mai kornak megfelelő technológiai tudással, a kényelmet és a biztonságot maximálisan ki tudja szolgálni. A Renault autók közül elsőként a Scenic rendelkezik sávelhagyásra figyelmeztető rendszerrel, gyalogosérzékelővel, fáradtságjelzővel, valamint beépített vészfékezővel.

Mindezt egy élvezetes, nyugodt környezetbe csomagolva. Az utasteret ugyanis egy panoráma üvegtető fedi, amely ugyanolyan minőségi anyagból készült mint a fedélzeti hatalmas belső terének minden eleme. A prémium környezetet, a letisztult műszerfal magas szintű tudása koronázza meg.

A Scenic nem csak gyönyörű, de kényelmes és biztonságos is!

A gyönyörű családi autó, egy olyan eddig ismeretlen életérzést fog elhozni a családunk számára, amelyre bátran fogjuk a jövőnket alapozni. A kényelmes és biztonságos Scenicnek köszönhetően azon kapjuk magunkat, hogy egyre több családi autózós programot fogunk szervezni magunknak és a „táv” mint fogalom, törlésre kerül a szótárunkból. Örömmel vetjük majd bele magunkat a kalandokba még több gyerekkel együtt is, tudván, hogy ez az az autó, amely egyszerre képes minden szükséges igényünket kielégíteni.

A Renault Scenic tágas belső tere egy gombnyomásra átalakítható, középkonzollal felszerelhető, vezetése és a benne való utazás pedig komfortos és kényelmes. Az autó tele van meglepetésekkel és innovatív megoldásokkal.

Olyan vezetési élményt nyújt, amire eddig nem is számítottunk, köszönhetően az 5 beépített vezetési módnak, a színes információs rendszernek, a parkolássegítőnek,  az érintőképernyős multimédiás rendszernek, a surround audiorendszernek és az olyan biztonsági funkcióknak mint a vészfékező és gyalogosjelző vagy éppen a sávelhagyásra figyelmeztető és a fáradságjelző.

Próbálja ki az új Renault és bele fog szeretni!

A család minden egyes tagját örömmel fogja eltölteni, ha kipróbálhatja, milyen utazni egy Renault Scenic-ben. A vezetési élmények koronázatlan királya mindenkit le vesz majd a lábáról, hiszen a renaultszabo.hu jóvoltából, most egy tesztvezetésen próbálhatjuk ki, mire képes ez a fantasztikus családi autó.

Ha ezt az autót válasszuk, nem fogjuk megbánni, hiszen mindent tud, amit egy családi autónak tudnia kell, ráadásul még szemet gyönyörködtetően fantasztikusan is néz ki. Élvezzük hát a gondtalan családi vakációkat egy tökéletes külsővel és belsővel megáldott, tágas és biztonságos családi autóval!

renaultszabo.hu

Szólj hozzá, mondd el véleményed és ne felejtsd el megosztani!

hozzászólások

Related posts

A japán tuningautóknál nincs furább (Videó)

info

Utcai versenyautót készített az Aston Martin

info

Magasabb színvonal, jobb árak

Géza