Főoldal » „Rémülten megálltam, ő pedig kiszállt és felém indult” – Ismét egy futó nőre támadtak Budapesten – Döbbenetes történet
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

„Rémülten megálltam, ő pedig kiszállt és felém indult” – Ismét egy futó nőre támadtak Budapesten – Döbbenetes történet

Ismét megtámadtak egy futó nőt, ezúttal Budapest 16. kerületében.

Dr. Tímár Klára, aki rutinos futó, a Ripostnak számolt be a sokkoló történetről. Az asszony, akinek szokásos útvonala is van, sosem gondolta, hogy egyszer ő is veszélybe kerülhet, most viszont csak a lélekjelenlétének köszönheti, hogy nem esett bántódása.

Klára csütörtökön a 16. kerületi Veres Péter úton futott este 10 óra körül, amikor észrevette, hogy autóval követik. Az édesanya szerint az idegen férfi segítségkérést színlelve próbálta megállítani az üres utcán, de ő gyanút fogott, így nem lassított le.

A következő utcában megint ott volt a Hyundai. Megállított, azt mondta, beszélgetni akar. 22 óra volt, sötét, így – érthető módon – nem álltam meg, mentem tovább. A férfi ekkor arról kérdezett, hogy van-e férjem

mesélte a Ripostnak az asszony.

Klára ezután felhívta a férjét és kihangosította a telefonját, hogy elmesélje, mi történik vele éppen, de a következő kis utcánál újra felbukkant az autó, elzárva előtte a bicikliutat, hogy ne tudjon továbbhaladni.

„Rémülten megálltam, ő pedig kiszállt és felém indult, gondolom, úgy akart az autóba berángatni, hogy senki észre ne vegye. A férjem, aki még a telefonvonalban volt, elkezdett kiabálni, hogy mit akar, és hogy hívjak azonnal rendőrt. A férfi erre megállt előttem, majd azt hajtogatta, hogy csak beszélgetni akar. Megfordultam, hogy elfussak visszafelé, amikor teljesen véletlenül megjelent egy rendőrautó. Leintettem őket, ez mentett meg. A férfi erre rögtön beült az autóba és elhajtott az Árkád felé. Egy hajszálon múlt…” – folytatta az édesanya, akit nagyon felzaklattak a történtek.

Az autó rendszámát sikerült feljegyeznie, ami alapján folytat most ismeretlen tettes ellen körözést a rendőrség.

Klára azért tette közzé a rémisztő esetet a Facebook-oldalán, hogy figyelmeztesse sporttársait a veszélyre, majd azt is külön kiemelte, mindig figyeljenek, illetve soha ne fülhallgatóval a fülükben fussanak.

„Ha tegnap zenével futok, már nem vagyok!” – írta.

Nem ez az első eset, hogy sportoló nőkre támadnak. 2018 októberében a hétszeres magyar bajnok ultrafutóra, Makai Viktóriára támadtak rá pár száz méterre az otthonától: brutálisan megverték, orális szexre kényszerítették és megpróbálták megerőszakolni. 2013-ban pedig Gyurik Krisztina (†36) esett áldozatául a soroksári gyilkosnak.

Forrás: Blikk.hu

Fotó: Northfoto

Hasonló hírek

A példamutató összefogás életet mentett! Köszönjük az együttműködőknek áldozatos munkájukat!

Géza

Megvertek és kiraboltak egy férfit a Bakáts téren tegnap éjszaka

Géza

Holttestet találtak az M0-son

Edit