Hirmagazin.eu
Főoldal » Rémisztő pillanat: elgázolt szarvas repült az országúti bringás felé (A cikk videót tartalmaz)
Külföld

Rémisztő pillanat: elgázolt szarvas repült az országúti bringás felé (A cikk videót tartalmaz)

Tényleg kevés ijesztőbb pillanatot tudunk elképzelni, mint ha valaki pár barátjával egy autóúton biciklizik, és egy elgázolt szarvas száguld felé a levegőben.

Pedig pont ez történt néhány bringással Észak-Karolinában. Ráadásul az egyikük sisakkamerája az egész jelenetet rögzítette is.

Peter Flur négy barátjával együtt épp egy 70 kilométeres kerékpáros túra végén jártak, amikor átszaladt előttük egy szarvas. Ha ez nem lett volna elég, az állatot pár pillanattal később egy szembejövő autó elgázolta, a levegőbe – egyenesen a bringások irányába – lökve ezzel. Ha Flurék egy picit lassabban tekernek, a szerencsétlenül járt állat telibe kapja őket – aminek igen súlyos következményei lettek volna.

https://www.kansascity.com/news/nation-world/national/article219497075.html

“Láttam, hogy valami repül felénk. Pár másodpercig nem is tudtam, mi az, olyan gyorsan történt minden” – nyilatkozta a férfi a Charlotte Observernek, hozzátéve: nem hiszi, hogy az állat túlélte volna a gázolást, az azonban bizonyos, hogy az autós megállás nélkül továbbhajtott.

Jobban jár, ha gázol..

Nem is olyan rég a Bors egy teljes cikket szentelt az ehhez hasonló baleseteknek. A szakértők szerint az ilyen esetekben jobban járunk, ha elgázoljuk a vadat, mintha megpróbálnánk a kormány jobbra vagy balra rántásával elkerülni az ütközést – ez utóbbi esetben ugyanis sokkal nagyobb bajt okozhatunk.
Forrás: borsonline

Hasonló hírek

Felakasztva találtak rá egy 10 éves gyerekre

Géza

Egyelőre hallgat tettéről a lübecki támadó

Géza

A szlovén alkotmánybíróság megtiltotta a rossz hitelek nyilvánosságra hozatalát

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------