Image default
Külföld

Rémisztő pillanat: elgázolt szarvas repült az országúti bringás felé (A cikk videót tartalmaz)

Tényleg kevés ijesztőbb pillanatot tudunk elképzelni, mint ha valaki pár barátjával egy autóúton biciklizik, és egy elgázolt szarvas száguld felé a levegőben.

Pedig pont ez történt néhány bringással Észak-Karolinában. Ráadásul az egyikük sisakkamerája az egész jelenetet rögzítette is.

Peter Flur négy barátjával együtt épp egy 70 kilométeres kerékpáros túra végén jártak, amikor átszaladt előttük egy szarvas. Ha ez nem lett volna elég, az állatot pár pillanattal később egy szembejövő autó elgázolta, a levegőbe – egyenesen a bringások irányába – lökve ezzel. Ha Flurék egy picit lassabban tekernek, a szerencsétlenül járt állat telibe kapja őket – aminek igen súlyos következményei lettek volna.

https://www.kansascity.com/news/nation-world/national/article219497075.html

“Láttam, hogy valami repül felénk. Pár másodpercig nem is tudtam, mi az, olyan gyorsan történt minden” – nyilatkozta a férfi a Charlotte Observernek, hozzátéve: nem hiszi, hogy az állat túlélte volna a gázolást, az azonban bizonyos, hogy az autós megállás nélkül továbbhajtott.

Jobban jár, ha gázol..

Nem is olyan rég a Bors egy teljes cikket szentelt az ehhez hasonló baleseteknek. A szakértők szerint az ilyen esetekben jobban járunk, ha elgázoljuk a vadat, mintha megpróbálnánk a kormány jobbra vagy balra rántásával elkerülni az ütközést – ez utóbbi esetben ugyanis sokkal nagyobb bajt okozhatunk.
Forrás: borsonline

Hasonló hírek

Élő bombák ezreit hagyja maga után az Iszlám Állam

Mazsi

Civileket mészárolt a szíriai légierő

info

Óriási házat örökölt egy ápoló, miután egy DNS-teszt bizonyította: egy elhunyt arisztokrata fia

Mazsi