Image default
Életmód hírek

Rémálommá vált a Tinder-randi, négyen várták a gyönyörű lányt

Kész csoda, hogy el tudott menekülni.

Élete legborzasztóbb randevúján van túl Amy Sharp, az a feltűnően csinos fodrászlány, aki hetekig beszélgetett a Tinderen egy magát James-nek nevező fickóval – írja a The Sun.

A fiatal szépség gyanútlanul mondott igent az első találkozóra, amire egy parkolóban kerül sor. Amy előtte telefonon is beszélt udvarlójával, ezért nem sejtett semmit. Azonban amikor megközelítette James fehér autóját, sokkot kapott a rémülettől.

A járgányból négy férfi szállt ki, majd határozott léptekkel elindultak a reszkető lány felé. A bajt csak tetézte, hogy egyik sem hasonlított a fotókon szereplő James-re. Amy erre felhívta a férfit, mire az egyik ismeretlen fickó telefonja kezdett csörögni. A fodrászlánynak minden lélekjelenlétére szüksége volt, hogy el tudjon menekülni a helyszínről.

“Négy, jól megtermett férfiról beszélünk, nyilván nem azért jöttek, hogy megigyunk egy limonádét. Nem azt mondom, hogy meg akartak ölni, de ki tudja” – mondta remegő hangon a lány.

Később értesítette a rendőrséget, ám mivel egyik férfi sem ért hozzá, a hatóság emberei nem tudtak mit tenni. Annyit azért kiderítettek, hogy az említett férfit valójában nem James-nek hívják, és visszaélt valakinek a fotóival.

Amy erre letiltotta a férfit, és az egyik közösségi oldalon tálalt ki a történtekről. Rengeteg kommentet kapott, melyek szerint ugyanaz a férfi más nőket is megpróbált elcsábítani, így Amy megfogadta, hogy nagyon óvatos lesz.

Forrás: Ripost

Fotó: Facebook

Hasonló hírek

A vércsoport hogyan határozza meg a női temperamentumot? Nálam elképesztő az egybeesés…

Edit

Édesanyám hetvenkilenc

info

Miért nehéz fogyni 40 felett?

info