Image default
Külföld

Rémálom vált valóra: kiesett egy vidámparki játékból egy tízéves kislány

Mindannyiunk egyik rémálma vált valóra egy New Jersey-i fesztiválon, ahol egy tízéves kislány vesztette életét az egyik vidámparki játék miatt.

A lány az egyik Extreme játékra váltott jegyet, amely horizontálisan forgatja meg a rajta ülőket – innen repült ki, eddig ismeretlen körülmények között. Az áldozat egy falnak is nekicsapódott, ekkor szerezte a halálát okozó súlyos fejsérülést.

A kislányt, akit a Daily Star információi szerint még nem sikerült azonosítani, a baleset után mentőhelikopterrel szállították át a Cooper Egyetemi kórházba, ahol alig egy órával később halottnak nyilvánították.

A fesztivált a tragédia után azonnal lezárták, az ott tartózkodó embereket kiterelték a helyszínről. A szemtanú arról számolt be, hogy nem tapasztalt kifejezetten nagy pánikhelyzetet, sokan azt sem tudták, miért kell elhagyniuk a helyszínt, akik pedig tisztában voltak a helyzettel, azok sem gondolták, hogy ennyire súlyos az eset.

A helyi rendőrkapitányság nyilatkozata szerint a körülmények és a halál oka jelenleg is vizsgálat alatt áll, a helyszín egyelőre lezárva marad.

Forrás: Blikk.hu

Hasonló hírek

Megkezdődött a Bilderberg-csoport éves találkozója Tirolban

info

Sokkoló részletek, folyóba zuhant egy híd Prágában

Mazsi

Egy olasz lap szerint “a magyar nacionalizmus is nélkülözi a gazdasági messzelátást”

Edit