Image default
Külföld

Rémálom a luxusszállodában, ezért hallhatott meg a magyar vendég

Több magyar turista is rosszul lett, miután elfogyasztotta a svédasztalos vacsoráját a thaiföldi üdülőparadicsom, Pattaya egyik sokcsillagos hotelében.

Igazi rémálommá vált öt barát számára a thaiföldi kiruccanás a festői Pattayán múlt hét pénteken. A társaság egy minden igényt kielégítő luxushotelben szállt meg, nem csoda, hogy teljes bizalommal ültek be a szálloda éttermébe. Azonban a pazar va­csora egyik pillanatról a másikra tragédiába fulladt.

Az elhunyt négy barátjával nyaralt Thaiföldön. Svédasztalos vacsorán vettek részt a hotelben, azt követően mindannyian nagyon rosszul lettek.

Egyikük többszöri újraélesztés után a kór­házban meghalt.

A halál oka fel­tehetően ételmérgezés vagy étel­allergia miatt bekövetkezett szívleállás – mondta el a Borsnak a Külgazdasági és Külügyminisztérium Sajtó Főosztálya.

A baráti társaság tagjai a rosszullét után azonnal értesítették a thaiföldi nagykövetséget, tőlük kértek segítséget, s az ő közbenjárásukra kerültek kórházba az érintettek.

A magyar csoport tagjait egy bangkoki nemzetközi kórházba szállították, ahol megvizsgálták, ellátták őket a szükséges kezeléssel, már elhagyták az intézményt. A kórház tájékoztatása alapján valamennyien ételmérgezést kaptak – tette hozzá a Külügyminisztérium.

Az még egyelőre nem tisztázott, hogy a szerencsétlenül járt utazóval ételallergia, avagy ételmérgezés végzett, erre a boncolási jegyzőkönyv ad majd végső választ.

A nagykövetség információi szerint egy szervezett utazás keretében több magyar is tartózkodik a szállodában, és sokan közülük szintén megbetegedtek a péntek esti vacsorát követően. Ezért nyomatékosan felhívta követségünk a szálloda figyelmét arra, hogy haladéktalanul tájékoztassák a nagykövetséget, amennyiben a megbetegedett magyar turisták állapota rosszabbodna – szögezték le.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Pornót néznek Kim Dzsongunék

Mazsi

80 lányiskolát fog felrobbantani az Iszlám Állam

Mazsi

Orbán, akinek igazán hálás lesz az unokád. Ha lesz unokád…

Edit