Hirmagazin.eu
Főoldal » Rémálmaidban sem gondolsz arra, ami ennek a nőnek az arcával történt
Bulvár

Rémálmaidban sem gondolsz arra, ami ennek a nőnek az arcával történt

A fiatal nő évekig borotválta egyre bozontosabb arcszőrzetét, majd úgy döntött: meghagyja dúsan, ahogy a természet adta. Képeivel sokkolta az embereket, de jó oka volt rá, hogy így tett…

Meghökkentő látvány a tökéletesen sminkelt női arcon a dús szakáll. Nem is csoda, hogy sokan felhördültek, amikor a 26 éves Nova Galaxia az internet nyilvánossága elé lépett vele. Rengeteg támadás érte első körben a sokkoló képek miatt, többen viszont mellé álltak, és azt mondták: soha nem láttak még ilyen bátor nőt. A szakállas nő egy interjúban elmondta, hogy évekig titokban tartotta a szőrzetet, naponta borotválkozott, és hihetetlen megkönnyebbülés volt, amikor kiállt a világ elé, hogy így segítsen másokon.

Beindult a pokoljárás

Rémálmaidban sem gondolsz arra, ami ennek a nőnek az arcával történt 1
Fotó: Facebook

Nem Nova az első, aki nőgyógyászati betegség miatt kénytelen az arcát, hátát borotválni: a policisztás petefészek betegségben szenvedő nők nagy részének bizony férfias szőrzete nő. A betegség ugyanis hormontúltengést is okoz: a betegek szervezetében túl sok az androgén nevű férfihormon, aminek köszönhetően vastag, dús szőr növekszik a karjukon, hátukon, és az arcukon is. Ahogy Nova esetében is történt, általában az első menstruációnál kezdődik a pokoljárás…

Titokban borotválkozott

Rémálmaidban sem gondolsz arra, ami ennek a nőnek az arcával történt 2
Fotó: Facebook

Tizenévesen minden lány szép akar lenni, nem csoda, ha Nova elborzadt, amikor megjelennek az első férfias szőrszálak az arcán – ő pedig gondolkodás nélkül és azonnal a borotvához nyúlt. 15 éves korától fogva minden reggel borotválkozott, és még a legközelebbi barátainak sem mondta el a szörnyű titkát. De a szőrszálak mellett más problémákat is okoz ez a betegség: elhízást, meddőséget, elmaradhat a menstruáció, és cukorbetegség is kialakulhat. Mivel súlyos betegségről van szó, több, mint egy évtized bujkálás után Nova úgy döntött: kiáll a nyilvánosság elé szakállas nőként, hogy minél többen megismerjék a policisztás petefészek betegséget.

Hadd nőjön, amekkorára akar!

Rémálmaidban sem gondolsz arra, ami ennek a nőnek az arcával történt 3
Fotó: Facebook

Sokan gusztustalannak nevezték a szakállt egy nőn, mások pedig transzvesztita férfinak nézték Novát, de a többség úgy vélte, bátor lépés volt a fiatal lánytól meghagyni a szakállat. Nagyon sok, ugyanebben a betegségben szenvedő nő talált rá internetes oldalára, így most már nekik ad erőt. Nova egy interjúban elmondta, hogy soha többet nem borotválja le a szakállát, hagyja, hadd nőjön, amekkorára akar – és most már párjával csak nevetnek az idegeneken, akik megbámulják őket.

Forrás: Ripost

Fotó: www.profimedia.hu

Hasonló hírek

FRISS HÍR SCHUMACHERRŐL! Itt lesz látható a legendás pilóta!

Mazsi

Mit érez Gáspár Laci a magas sarkúban?

info

Nagynénje a felelős Whitney lányának haláláért?

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------