Főoldal » Reklámtoll ajándékba?
Életmód hírek

Reklámtoll ajándékba?

Reklámtoll ajándékba?

Az ajándékozás nem csupán adni valamit. Az is lényeges hogy a megajándékozott örüljön annak, amit kap, még akkor is, ha az csupán egy reklámtoll. Az ajándékozás körülményei és a csomagolás is fontos összetevői a folyamatnak. Az ajándékozás kivitelezése sokat elárul rólunk. Mibe csomagoljuk és milyen keretek között ajándékozzuk meg a családtagjainkat vagy a munkatársainkat.

Az ajándék átadása akkor is legyen igényes, ha céges promócióról van szó. A reklámajándék kiosztását is a lehető legszemélyesebbé kell tenni. A megajándékozottak érezzék, hogy ők személy szerint fontosak és az ajándék nekik készült. Ha eldőlt milyen reklámajándékot választunk, akkor következhet a csomagolás kiválasztása. A csodás csomagolópapír és az elegáns szalag a családi karácsony vagy születésnap tartozékai.

Más alkalmakra elegendő a papírtáska vagy doboz. A törékeny tárgyak és elektronikai eszközök szinte mindig rendelkeznek saját csomagolással, ami nyilván nem díszcsomagolás, de védelmet nyújt a tárgynak. Ilyenkor elegendő egy papírtáska, amelyben a megajándékozott gond nélkül tudja szállítani az ajándékát. Ma már az ajándékdobozok hihetetlenül széles választékban érhetők el méretüket és kinézetüket tekintve egyaránt. Kedvünkre válogathatunk közöttük, és az ajándékunkat remek csomagolásban adhatjuk át.

A reklámajándék nyilván nem csupán kedvesség az ügyfelek illetve vásárlók felé, komoly marketing értéke van, amellyel újabb ügyfeleket, vásárlókat szerezhetünk. A legjobb reklám az, ha beszélnek valamiről. A reklámajándékok beszédesek, hiszen a logó vagy felirat beszél az átadóról. Remek reklámfelület egy papírtáska, hiszen az bármerre jár, hirdeti az adott céget illetve terméket. A papírtáska segítségével a reklámajándékunk többszörösen is működhet, mert valószínűleg többször fogják használni. Egy igényes kinézetű papírtáska újra használása egyáltalán nem kínos, sőt használjuk, amíg el nem szakad. A csomagoláson túl így valódi reklámfelületté válik a szatyor és minden használattal megmutatja a rajta szereplő emblémát.

Az ajándék kiválasztása és becsomagolása során a környezetvédelmi szempontokat is érdemes szem előtt tartani. Ha csupán egy egyszerű reklámtoll, amit ajándékozunk, – nyilván drágább, ha egy elegáns fém reklámtollat adunk ajándékba mintha műanyagot,- hosszú távon mégis előnyösebb, mert sokkal nagyobb az esély rá, hogy a megajándékozott megtartja és a reklámhordozó szerepet is tovább fogja betölteni. A papírtáska is környezetvédő, mert újra hasznosítható, sőt gyakran már eleve újrahasznosított papírból készül és a használat után ismét a szelektív hulladékgyűjtőbe kerülhet.

csakfemtoll.hu, Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

14 korai jele a nagyon magas vércukorszintnek! Erről jobb, ha te is tudsz!

Mazsi

50 év után vallotta be az asszony, hogy mit tett gyermekével!

Mazsi

Rúzsod színe árulkodik a természetedről

Edit