Hirmagazin.eu
Főoldal » Rékasi Károly hihetetlen bejelentése: beszáll a politikába, erre a posztra pályázik
Bulvár

Rékasi Károly hihetetlen bejelentése: beszáll a politikába, erre a posztra pályázik

Hihetetlen lépésre szánta el magát a színész: beszáll a politikába!

Rékasi Károlyt eddig nem úgy ismertük, mintha komoly politikai ambíciói lennének, ezért is meglepő a bejelentés, amit Facebook-oldalán tett és amit azóta már az őt támogató szervezet is megosztott: a színész képviselőnek jelölteti magát és ősszel indul is az önkormányzati választásokon.

“Rékasi Károly vagyok. Hivatásom, a színészet. Párommal, Pikali Gerdával a Molnár-sziget szerelmesei lettünk és itt építgetjük a házikónkat, ami reményeink szerint az otthonunkká válhat! Lakva-nézve-fölfedezve a környéket, látjuk a hiányosságokat is… De ez éppen hogy nem visszafog, hanem lelkesít bennünket! S úgy gondoljuk, hogy ami számunkra kellemesebbé, élhetőbbé, szebbé, problémamentesebbé tehetné a környéket, az minden itt élőnek jó szolgálatot tehetne! Meggyőződéssel hisszük, hogy az ismertségünk segítségül lehet olyan közérdekű problémák megoldásában, melyek mindenkit érintenek.

A Soroksári Civil Szervezetek és Személyek Egyesületének felkérésére indulok a 2019. októberi választásokon képviselő-jelöltként, az 5. választókörzetben “ – szól a bejegyzés.

Üdvözlöm! 
Üdvözöllek! 
Rékasi Károly vagyok.
Hivatásom, a színészet.
Párommal, Pikali Gerdával a Molnár-sziget szerelmesei lettünk és itt építgetjük a házikónkat, ami reményeink szerint az otthonunkká válhat!
Lakva-nézve-fölfedezve a környéket, látjuk a hiányosságokat is…
De ez éppen hogy nem visszafog, hanem lelkesít bennünket!
S úgy gondoljuk, hogy ami számunkra kellemesebbé, élhetôbbé, szebbé, problémamentesebbé tehetné a környéket, az minden itt élônek jó szolgálatot tehetne!
Meggyôzôdéssel hisszük, hogy az ismertségünk segítségül lehet olyan közérdekû problémák megoldásában, melyek mindenkit érintenek.
A Soroksári Civil Szervezetek és Személyek Egyesületének felkérésére indulok a 2019. októberi választásokon képviselô-jelöltként, az 5. választókörzetben.
Számítva a hasonlóképpen gondolkodók figyelmére és ötleteire, javaslom, hogy gondolkodjunk, tervezzünk KÖZÖSEN!
Egyúttal tisztelettel meghívok minden érdeklôdô soroksári polgárt Július 29-ére, a Tündérkertbe egy kötetlen, ötletelô beszélgetésre, ahol mindenek elôtt szeretnék bemutatkozni azoknak az itt élô embereknek, akiknek az érdekeit képviselni szeretném!
Engedjék meg, hogy megosszam Önökkel Márai Sándor egyik nagyszerû gondolatát:
“Az emberrel nemcsak történnek a dolgok; az ember csinálja is azt, ami történik vele.”
Köszönöm, ha találkozhatunk!
Köszönöm, ha beszélhetünk!
Tisztelettel:
Rékasi Károly
blikk, Facebook

Hasonló hírek

Felcsapott sofőrnek a királynő

Mazsi

Eladó a Palik-Marsi villa: 310 millióért viheti

Mazsi

Kozso elhagyta az országot

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!