Főoldal » Rejtett kódot hagytak az ufók a német farmon? – VIDEÓ
Tudástár - minden érdekesség

Rejtett kódot hagytak az ufók a német farmon? – VIDEÓ

Két napja annak, hogy egy ti­tok­za­tos szim­bó­lumra buk­kan­tak egy német far­mon. Egye­sek sze­rint ez nem csak a vé­let­len műve…

A németországi Brandenburg tartományban találták azt a furcsa gabonakört, ami egyből felkeltette az ufóvadászok figyelmét. A keletkezése egyelőre ismeretlen a szakemberek előtt, de az összeesküvés elméletben hívők elkezdtek gyanakodni. Szerintük ráadásul ez nem csak egy szokványos gabonakör, úgy vélik, hogy ebben titkos kódok is fellelhetőek.

Az alakzat úgy fest, hogy hat darab félkör vonal tart a középpont felé, ami sokkal inkább hasonlít egy hatszögre, mintsem egy körre. A legvadabb elmélet egyelőre az, hogy a jel egy számkód, ami 6-1-6-ot mutat – írja az ufosightingsdaily.com. A hozzáértők ebből egy dátumot olvastak ki, méghozzá június 16-át. Szerintük ezzel próbáltak üzenni a földönkívüliek, hogy azon a napon valami nagy dolog fog történni a Földön.

A kevésbé elrugaszkodott teóriák szerint viszont ez csak egy átverés, ami csupán arra volt jó, hogy felhergeljék az internet népét. 

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Kihirdették a “100 szóban Budapest” legjobb pályamunkáit

info

Idegen lényeket és űrhajókat ábrázoló szobrok kerültek elő Mexikóban – FOTÓK + VIDEÓ

Edit

Titkosított ufós képeket hoztak nyilvánosságra az amerikaiak

Edit