Image default
Külföld

Rejtélyes változtatás: más pilóta vezette a lezuhant gépet – hátborzongató, ami kiderült Emiliano Sala eltűnéséről

Újabb részletek derültek ki az argentin sztárcsatár magángépének eltűnésével kapcsolatban: megvan, ki vezette a gépet, amin Emiliano Sala is utazott tíz nappal ezelőtt.

Ahogy azt a Blikk is megírta, minden bizonnyal annak a repülőgépnek a párna- és roncsdarabjait sodorta partra a tenger Franciaországban és Hollandiában is, amellyel tíz nappal ezelőtt eltűnt Emiliano Sala is utazott. A magángép az argentin sztárcsatárral a fedélzetén Nantes-ból Walesbe tartott, de félúton, a La Manche-csatorna közelében nyoma veszett. A repülőgép darabjainak felbukkanásával egyre több a bizonyíték arra, hogy a jármű a tengerbe zuhant a Cardiff City újonnan igazolt, fiatal játékosával együtt.

A Daily Mail pedig időközben megtudta, ki volt az eltűnt, Piper PA-46 Malibu típusú kisrepülő pilótája. A hírportál csütörtökön arról írt, hogy a gépet egy 59 éves brit férfi, David Ibbotson vezette, akit Willie McKay játékosügynök kért meg arra, hogy szállítsa Walesbe Emiliano SalátMcKay eredetileg “szokásos” pilótáját, a szintén 60 éves David Hendersont akarta megkérni erre, ám végül David Ibbotsonnál, részmunkaidős pilótánál maradt.

Salával egy 35 éves repülőgéppel utaztak, aminek műszerei kicsit már be voltak rozsdásodva, és aminek nem volt engedélye fizető utasok szállítására. McKay úgy vélte, Sala jobban jár, ha magángéppel utazik egy sima járat helyett, amit ingyen ajánlott fel neki.

A gépet tehát Ibbotson vezette, aki három alkalommal is megpróbált leszállni a szörnyű időjárás miatt. Sala félelméről barátainak is beszámolt egy hátborzongató hangfelvételben.

(Daily MailNemzeti Sport)

Forrás: Blikk.hu

Hasonló hírek

Kiszivárgott Erzsébet királynő féltve őrzött titka, sokan megdöbbentek

Mazsi

Egyre több embercsempészt fognak az osztrákok

info

Brutális verekedés, a pincérnő járta meg

Mazsi