Hirmagazin.eu
Főoldal » Rejtélyes roncsdarabokat fedeztek fel a Marson! – VIDEÓ
Csillagászat, űrkutatás

Rejtélyes roncsdarabokat fedeztek fel a Marson! – VIDEÓ

Fe­lejtsd el azo­kat a szen­zá­ciós dol­go­kat, ami­ket ál­lí­tó­lag eddig a Mar­son ta­lál­tak. A fegy­ver, űr­bá­zis, és föl­dön­kí­vüli lény for­májú szik­lá­kat. Ez­út­tal olyat lá­tott a NASA mars­já­rója, ami az össze­set übe­reli…

A Curiosity marsjáró a Földre küldött képeit nem csak a NASA szakemberei és számítógépes elemző szoftverei, hanem pár tucat fanatikus, magát “marsi régésznek” tituláló ufóvadász is vizsgálja.

Szinte pixelenként nézik át a felvételeket.

Míg a NASA általában semmi különöset nem talál, vagy legalábbis nem veri nagydobra, addig az önjelölt régészek minduntalan felfedeznek valami elképesztő formációt, ami valami földi tárgyhoz, vagy idegen lényhez hasonlítható.

Még egy korábban készült felvételen azonban olyasmire bukkantak, amire még a laikusok és a folyamatosan hitetlenkedők is azt mondják, hogy ez már tényleg furcsa…

A  fotón ugyanis fémes színű, roncsdarabnak tűnő, csillogó tárgyakra bukkantak. Legalábbis az ufóvadászok szerint. Természetesen a NASA hivatalosan nem erősítette meg a felfedezést…

Rejtélyes roncsdarabokat fedeztek fel a Marson!

A fura alakzatokra már a Star Wars rajongók is lecsaptak, szerintük olyan, mintha a legutóbbi rész díszleteiből került volna pár darab a Marsra…

Szakemberek rámutatnak, nem kell rögtön kipusztult marsi civilizációra gondolni, hiszen könnyen lehet, hogy csak egy korábbi, a Földről küldött űrszonda maradványai láthatóak a képeken, esetleg ismét a geológia tréfálta meg a szemünket.

Forrás: Ripost

 

Hasonló hírek

Meghalt az antibébi tabletta egyik feltalálója

info

Újabb űrsétára indult a két amerikai

info

Szabad szemmel láthatatlan aszteroida közelít a Föld felé

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------