Hirmagazin.eu
Főoldal » Rejtélyes repülő tárgy keltett pánikot Bécs belvárosában – VIDEÓ
Tudástár - minden érdekesség

Rejtélyes repülő tárgy keltett pánikot Bécs belvárosában – VIDEÓ

Ví­rus­ként ter­jed­nek az in­ter­ne­ten azok a fotók és vi­deók, ame­lyek ok­tó­ber 28-án este ké­szül­tek az oszt­rák fő­vá­ros­ban a kü­lö­nös, fénylő tárgy­ról.

Több járókelő is szájtátva figyelte az utcáról, amint Bécs felett megjelent egy erősen fénylő, kerek, repülő tárgy. Természetesen egyből előkerültek a kamerák és a mobilok, így alaposan dokumentálva lett a eset – írja  a napiufo.hu.

UFO-vadászok szerint több osztrák város felett is észlelték, amint elhaladt a tárgy, többek közt Grazban is látni vélték…

A különös objektum vakító, lilás fénnyel ragyogott, miközben a belváros felett repkedett. A legtöbben rögtön arra gondoltak, hogy ufót látnak. De akadtak gyanakvóbbak, akik szerint csak egy kitervelt átverés szemtanúi voltak. Véleményük szerint egy 4 rotoros drónt reptetett valaki jól kivilágítva, nyilvánvalóan azzal a céllal, hogy pánikot keltsen. Állítólag még a rendőrségen is bejelentést tettek az eseményről. A hivatalos szervek azonban nem adtak ki semmiféle tájékoztatást…

Rejtélyes repülő tárgy keltett pánikot Bécs belvárosában - VIDEÓ

A fényes objektum nem produkált látványos manővereket, és még csak nem is száguldozott hihetetlen sebességgel, egyszerűen csak világított, és repkedett…

– mondta az egyik kétkedő szemtanú.

Mindennek ellenére idén nem ez az első eset Ausztriában. Egy újévi buli alatt, egy egyetemi hallgató készített egy felvételt a tűzijáték alatt láthatóvá váló ismeretlen repülő tárgyról Alsó-Ausztriában.

Rejtélyes repülő tárgy keltett pánikot Bécs belvárosában - VIDEÓ 1

Vajon tényleg földönkívüli űrhajó volt, vagy csak egy megbarkácsolt drón? Esetleg valami más?

Forrás: Ripost

 

Hasonló hírek

Gigantikus, vagina alakú gabonakör jelent meg Franciaországban!

Mazsi

A legfurcsább gyerektörvények a világon

info

Az Iszlám Állam óriási veszélyt jelent Irak olajiparára

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------