Hirmagazin.eu
Főoldal » Rejtélyes objektumot fedeztek fel az Antarktisz partjainál! – VIDEÓ
Tudástár - minden érdekesség

Rejtélyes objektumot fedeztek fel az Antarktisz partjainál! – VIDEÓ

Egy ufó­ra­jongó kü­lö­nös ob­jek­tu­mot fe­de­zett fel az Ant­ark­tisz part­ja­i­nál a Go­ogle Earth se­gít­sé­gé­vel. Mintha egy ha­tal­mas jármű éppen a víz alól törne a fel­színre tit­kos, víz alatti bá­zi­sá­ról…

Már maga a helyszín is igen érdekes, ugyanis a műholdas térkép szerint a furcsa alakú, Deception (Megtévesztés) nevű, 12 km széles sziget mellett látható. Maga a sziget valójában egy aktív vulkán, és a beszakadt krátere helyén hatalmas öbölnek ad helyet. Jelenleg is egy spanyol és egy argentín nyári tábor található rajta, valamint egy korábbi bálnavadász település romjai. Utóbbi csak néhány éve néptelenedett el, amikor a kitörő vulkán megölte a település mind a 45 lakóját. Manapság csak őrült turisták látogatják a szigetet, hogy a különleges vulkáni hőforrásokban fürödjenek.

Rejtélyes objektumot fedeztek fel az Antarktisz partjainál!

A rejtélyes objektumra innen nagyjából 8 kilométerre bukkant a szemfüles ufóvadász. A tárgy a felvétel tanúsága szerint legalább 40 méter magas, és jókora hullámokat vet a víz felszínén. Úgy tűnik, mintha éppen a víz alól bukkanna elő. Az ufókedvelők közössége elég sokat ötletelt azon, hogy mégis mi lehet. Egyesek bálnának gondolták, ami éppen levegőért úszott a felszínre, mások hatalmas tintahalat képzelnek bele, vagy jéghegyet, esetleg vitorlás halászhajót.

Sokan azonban mégis az ufó teória mellett kardoskodnak, hiszen számos olyan elbeszélés létezik, miszerint 1947-ben hasonló, víz alól előbukkanó korong alakú tárgyak futamították meg az amerikaiak hadihajóit, melyek a nácik állítólagos, titkos antarktiszi bázisát készültek felkutatni… A képen pedig – a hívők szerint – a rejtett, víz alatti bázist éppen elhagyó egyik náci ufó látszik.

Persze jól ismerjük már az elvakult ufómániások észjárását, hiszen még a legegyszerűbb alakzatba is képesek idegenek űrhajóját belelátni. A szkeptikusok szerint legvalószínűbb, hogy egy víz alatti kiemelkedés csúcsa, egy jókora kőszikla látható a képen, mely magányosan töri a hullámokat a sarkvidéki tengeren.

Hogy melyik állítás az igaz? Csak akkor derülhet ki, ha valaki éppen arrafelé hajókázik és alaposan szemügyre veszi a helyet. Persze erre igen kicsi az esély mostanában…

A Google Earth térképei egyébként is kész aranybányának számítanak az ufóvadászok számára. Még olyan helyeket is meg tudnak nézni, mint a hírhedt nevadai 51-es körzet. Illetve számos különös alakzatot, objektumot fedeztek már fel a világ különböző pontjain, melyekről még a helyiek sem tudnak…

Ha ufók tényleg léteznek, akkor elég nagy az esély rá, hogy még földönkívüli jármű is kerülhetett a műholdas felvételekre, csak meg kell találni… Persze eddig még nem sikerült.

Forrás: Ripost

 

Hasonló hírek

Rémálom a tengernél! Halott sellőt sodort partra az ár! – VIDEÓ

Mazsi

A kutatók szerint hamarosan egy “mini jégkorszak” érkezik + VIDEÓK

Edit

Kiderültek Jézus titkai, döbbenetes leletre bukkantak a régészek

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!