Hirmagazin.eu
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Rejtélyes nyom: Ki iszogathatott VV Fannival az eltűnése előtt?

Egy máig beazonosítatlan DNS hever a nyomok között VV Fanni gyilkossági ügyében, ami – ha meglenne gazdája – a védelem szerint mindent megváltoztatna.

Egy máig beazonosítatlan DNS hever a nyomok között VV Fanni gyilkossági ügyében, ami – ha meglenne gazdája – a védelem szerint mindent megváltoztatna.

Februárban két egymást követő tárgyalással, s újabb fontos részletek felderülésével folytatódott Novozánszki Fanni emberölési ügye. A nyomozás vezetője, Szamosi Csaba részletes beszámolója után több szakértő is elmondta a vizsgálati eredményeit dr. Farkas Gabriella bírónőnek, melyek közül egy, a dokumentációkban eddig is szerepelt, de most újra felmerült részlet nagyobb hangsúly kapott, s az is lehet, hogy nagyon is fontos szerepe van a celeblány tragédiájában.

– A helyszínelés során a kollégák találtak egy műanyagpoharat és egy üvegpoharat is, DNS-maradványokkal. Előbbin beazonosítottuk Fannit és az egyik kuncsaftját, az üvegpoháron azonban Fannié mellett egy máig ismeretlen férfi DNS-e található

– mondta a Fővárosi Törvényszéken egy nyomspecialista szakértőpáros.

Az idegen férfi feltűnése a védő szerint nagyon lényeges információ, ugyanis B. László érkezése előtt valaki már iszogathatott Fannival…

NAGYON IS FONTOS LENNE BEAZONOSÍTANI AZ ISMERETLEN FÉRFI DNS-T, UGYANIS MINDÖSSZE KETTŐ DARAB KOSZOS POHÁR VOLT AZ EGYÉBKÉNT TELJESEN RENDEZETT KONYHÁBAN, ÍGY NAGY VALÓSZÍNŰSÉGGEL NEM EGYHETES, HANEM AZNAPI MOSATLANRÓL VAN SZÓ.

A műanyagpoháron Fanni első kuncsaftjának a DNS-ét találták meg, de a másik pohárból nem tudni ki ivott vele. Nem állítok semmit, de a DNS gazdája akár tudhatja is mi történt, mire a vádlott odaért a magatehetetlen Fanniért, akit ezután átadott két férfinak – mondja Dr. Bálint Roland védőügyvéd, aki indítványi kérelmet fontolgat a DNS beazonosításáért.

Ez viszont tű lehet a szénakazalban, hiszen az ügy eddigi tanúi közül senkihez sem tartozik ez a DNS. A vádlott egykori védője, Dr. Brodmann Péter szerint viszont a kamera felvételeken ott kell lenni a titokzatos idegennek is.

– A rendőrség birtokában van egy négynapos kamerafelvétel, amiből eddig a védelem is csak annyit látott, amennyit a sajtó: hogy a vádlott cipeli a lányt a karján. De úgy vélem, mindenki rajta van a videókon, aki Fanni lakásában megfordulhatott azokban a napokban, s az ominózus délutánon. Azok között kell lennie az ismeretlen DNS-nek is.

Hogy ebbe az újabb, napvilágot látott információba a védelem ötletesen belekapaszkodott-e, avagy valóban perdöntő bizonyíték lehet, nem tudni, ahogy azt sem, hogy valaha kiderül-e kivel iszogathatott még az eltűnése napján VV Fanni.

Mint tudott a celeblánynak 2017. november 20-án veszett nyoma, s pár héttel később, decemberben a rendőrség 99%-os biztossággal kijelentette: meggyilkolhatták. Az eltűnés utáni napokban őrizetbe vett B. László azóta is az ügy egyetlen vádlottja, aki jelenleg is házi őrizetben tölti a mindennapjait. A nyomozásba az Amerikai Titkosszolgálat, az FBI is részt vett: akik ugyanúgy, ahogy Szamosi Csaba nyomozásvezető csapata, a Szalkszentmártoni bányatavakhoz jutottak, egy stégig, ahol a vádlott behajíthatta Novozánszki Fanni testét a Dunába.

borsonline

Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Jogosítvány nélkül menekült a rendőrök elől egy férfi Pécsett

Géza

Egy ember meghalt, ketten megsérültek az M5-ös autópályán

info

Ki akarta rabolni a benzinkutat (+videó)

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------