Image default
Csillagászat, űrkutatás

Rejtélyes kupolaszerű építményt találtak a Marson!

Az el­múlt 44 hó­nap­ban, mióta a Cu­ri­o­sity mars­járó a vörös boly­gót kop­tatja, szinte nem volt nap, hogy a kí­ván­csi, min­den­hol ide­ge­ne­ket látó ufo­ló­gu­sok ne ta­lál­tak volna va­lami kü­lön­le­ge­set a Földre kül­dött fo­tó­kon. Ez­út­tal egy, az ide­gen lé­nyek által épí­tett ku­po­lát fe­dez­tek fel!

Az egyik szemfüles ufóvadász a napokban újfent valami szokatlant fedezett fel a Marsról érkezett fotók egyikén. Ráadásul nem a Curiosity, hanem a másik marsjáró, az Opportunity egyik 2015-ös képén.Az egyik domboldalon egy furcsa, túl szabályos, kupolaszerű képződmény látható. A kép eredetijét, itt nézheted meg szuperfelbontásban!

Rejtélyes kupolaszerű építményt találtak a Marson!

Scott C. Waring az önjelölt ufológus szerint könnyen lehet, hogy ez a marsi civilizáció egyik városának maradványa, amit akkor építettek, amikor a bolygó lassan elvesztette a légkörét. A lakók pedig ehhez hasonló kupolákba, majd a föld alá költöztek… Szerinte ez a bizonyíték 100 százalékosan valódi. 

Rejtélyes kupolaszerű építményt találtak a Marson! 1

Persze mindegyik felfedezésére ezt mondja. Így, még ha nem is tudunk róla, már fotók ezrei vannak a birtokunkban arról, hogy intelligens lények éltek, vagy élnek még manapság is a Marson…

Ha jobban megnézzük a fotót, akkor bizony mi is láthatjuk, hogy… ez csak egy kődarab!

Rejtélyes kupolaszerű építményt találtak a Marson! 2

Bár weboldalának kedvelői is unják már a szinte naponta frissülő marsi szenzációkat, azért csak odapörkölt nekik ma is ezzel a tavalyi hírrel… a vége úgy is az lesz, hogy ha tényleg találnak valamit a Marson, akkor azt senki sem fogja elhinni…

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

A Hold sötét oldala: félelmetes küldetés készül

Mazsi

Fotókkal bizonyítják, hogy tényleg van valami rejtélyes dolog a Holdon – VIDEÓ

Mazsi

Olyan képet csinált a NASA, amiről először azt hiszed, szemcsés. Aztán mikor megtudod miről van szó, megdöbbensz

Mazsi