Hirmagazin.eu
Főoldal » Rejtélyes kék fénygömb miatt kapcsolták le az űrállomás közvetítését – VIDEÓ
Tudástár - minden érdekesség

Rejtélyes kék fénygömb miatt kapcsolták le az űrállomás közvetítését – VIDEÓ

Ez már a so­ka­dik al­ka­lom, hogy ami­kor va­lami kü­lö­nös dolog tűnik fel a kép­er­nyő­kön, le­kap­csol­ják a nem­zet­közi űr­ál­lo­más in­ter­ne­ten is néz­hető élő köz­ve­tí­té­sét. Több lehet, mint vé­let­len egy­be­esés…

Ismét bizonyította a NASA, hogy valami nincs rendjén az űrben. Még szeptember 30-án észlelték az ISS űrállomás élő Steam-es közvetítése közben a nézők, hogy egy rejtélyes kék fénygömb bukkan fel a kamerák látóterében. 

A korábbi ilyen esetekhez hasonlóan, a NASA földi személyzete azonnal megszakította a közvetítést. De nem elég gyorsan! Az ufóvadászok, akik előszeretettel figyelik az adást, már rutinból felveszik az egészet.

Így volt ez most is. Hiába kapcsolták le a kamerákat, a különös kék objektum, amely mintha nagy sebességgel közeledett volna az űrállomáshoz, világosan látszik azon a pár képkockán, amelyekre rákerült.

Bár a NASA a korábbi UFO-híresztelésekre reagálva megpróbálta megmagyarázni, hogy szerintük űrszemét, az állomásról leváló jégdarabok, vagy a kamera lencséin megcsillanó fényeket hisz mindenki földönkívüli űrhajónak, sokan csak nevettek az erőlködésükön.

Rejtélyes kék fénygömb miatt kapcsolták le az űrállomás közvetítését - VIDEÓ

Ezután az a hír kelt szárnyra, hogy hamarosan végleg lekapcsolják az interneten élőben is nyomon követhető közvetítéseket, mert sokba kerülnek, de valahogy ez azóta is elmaradt… talán rájöttek, hogy ezzel csak még jobban rontanának a helyzetükön…

Az UFO-szakértők szerint biztos, hogy mesterséges tárgy lehetett a kéken világító objektum, hiszen csak ilyesmi képes arra, hogy ilyen erősen verje vissza a Nap fényét. Ráadásul, noha úgy fest, hogy messzi volt még az állomástól, valójában már nagyon közel járhatott.

Forrás: Ripost

 

Hasonló hírek

Azzal búcsúzunk mára, hogy inkább halat együnk estére, vagy tojásrántottát, mint nutellát! Akkor jobban is alszunk! Jó éjt! Hirmagazin.eu

Géza

Atomhulladékkal teli, hidegháborús, „jég alatti város” emelkedhet ki a grönlandi jég alól

Edit

Kísérteties jelenséget videóztak a viharfelhők tetején – VIDEÓ

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------