Főoldal » Rejtélyes kék fénygömb miatt kapcsolták le az űrállomás közvetítését – VIDEÓ
Tudástár - minden érdekesség

Rejtélyes kék fénygömb miatt kapcsolták le az űrállomás közvetítését – VIDEÓ

Ez már a so­ka­dik al­ka­lom, hogy ami­kor va­lami kü­lö­nös dolog tűnik fel a kép­er­nyő­kön, le­kap­csol­ják a nem­zet­közi űr­ál­lo­más in­ter­ne­ten is néz­hető élő köz­ve­tí­té­sét. Több lehet, mint vé­let­len egy­be­esés…

Ismét bizonyította a NASA, hogy valami nincs rendjén az űrben. Még szeptember 30-án észlelték az ISS űrállomás élő Steam-es közvetítése közben a nézők, hogy egy rejtélyes kék fénygömb bukkan fel a kamerák látóterében. 

A korábbi ilyen esetekhez hasonlóan, a NASA földi személyzete azonnal megszakította a közvetítést. De nem elég gyorsan! Az ufóvadászok, akik előszeretettel figyelik az adást, már rutinból felveszik az egészet.

Így volt ez most is. Hiába kapcsolták le a kamerákat, a különös kék objektum, amely mintha nagy sebességgel közeledett volna az űrállomáshoz, világosan látszik azon a pár képkockán, amelyekre rákerült.

Bár a NASA a korábbi UFO-híresztelésekre reagálva megpróbálta megmagyarázni, hogy szerintük űrszemét, az állomásról leváló jégdarabok, vagy a kamera lencséin megcsillanó fényeket hisz mindenki földönkívüli űrhajónak, sokan csak nevettek az erőlködésükön.

Rejtélyes kék fénygömb miatt kapcsolták le az űrállomás közvetítését - VIDEÓ

Ezután az a hír kelt szárnyra, hogy hamarosan végleg lekapcsolják az interneten élőben is nyomon követhető közvetítéseket, mert sokba kerülnek, de valahogy ez azóta is elmaradt… talán rájöttek, hogy ezzel csak még jobban rontanának a helyzetükön…

Az UFO-szakértők szerint biztos, hogy mesterséges tárgy lehetett a kéken világító objektum, hiszen csak ilyesmi képes arra, hogy ilyen erősen verje vissza a Nap fényét. Ráadásul, noha úgy fest, hogy messzi volt még az állomástól, valójában már nagyon közel járhatott.

Forrás: Ripost

 

Hasonló hírek

TOP 20 hajó a vihar közepén! Szörnyű hullámok! Hihetetlen videó, amit látni kell! – VIDEÓ

Mazsi

Sokkot kapott a kutyasétáltató, amikor rájött mit fotózott le…

Mazsi

Lelőtte a tinifiú a maszkos betörőt, akiről később kiderült, hogy az apja volt

Edit