Hirmagazin.eu
Főoldal » Rejtélyes holttestek Szegeden
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Rejtélyes holttestek Szegeden

Húsz olyan holttest szerepel a rendőrség körözési listáján, amelyet Szegeden találtak meg, de nem tudták azonosítani. Egy női testről 1998 óta nem tudni, hogy ki lehetett – írja a delmagyar.hu.

Nem csak bűnözők, vagy a lopott kocsik miatt ad ki körözést a rendőrség. Az ismeretlen holttestek azonosításához is kérik a lakosság segítségét a honlapjukon. Jelenleg valamivel több mint 900 ismeretlen holttest, illetve testrész szerepel a listán – írja a delmagyar.hu, ezek közül húszat Szegeden találtak meg.

A legkorábban, 1998. december 14-én egy nő személyleírása és ruházatának ismertetése került ki a honlapra. A test végtagjai hiányosak, porcelán fogpótlása volt, és egy világosbarna otthonkát viselt, amikor meghalt.

Az ismeretlen holttestekkel kapcsolatban szigorú a rendőrségi protokoll.

Nyilvántartásba kerülnek, ujjlenyomatot vesznek, vizsgálják a fogazatot, egyedi azonosítókat, például tetoválást, műtéti heget, protézist keresnek rajtuk. Utóbbiakat egybevetik az Országos Egészségbiztosítási Pénztár nyilvántartásával, és ha ez nem vezet eredményre, először a körözéseket nézik át. A halottvizsgálatkor DNS-mintát is vesznek.

A cikk idézi Menczőné Fekete Margitot, a körözési nyilvántartónál dolgozó kormánytisztviselőt, aki korábban a Zsaru magazinnak elmondta, nyáron a folyók, tavak, télen a fagyok szednek áldozatokat. Gyakoriak az erdőn, mezőn, vagy a lakott területek kevésbé frekventált részein talált holttestek. Sok köztük a hajléktalan. A perifériára szorult embert általában a családja sem keresteti.

Nyitókép: MTI/Mihádák Zoltán
infostart

Hasonló hírek

Tegnap, 60 nyomozó 30 helyszínre szállt ki, két bűnszervezetre csaptak le

Géza

A gyászoló apa képtelen belenyugodni a történtekbe: sztárügyvéd vállalta a vakbélgyulladásban elhunyt fiú ügyét

Géza

Lopás miatt keresi a rendőrség

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!