Hirmagazin.eu
Főoldal » Rejtélyes holttestek Londonban: Nem jönnek rá, hogy halt meg Heni
Külföld

Rejtélyes holttestek Londonban: Nem jönnek rá, hogy halt meg Heni

Képtelen megállapítani az angol bíróság, hogyan halt meg az a magyar nő, akinek a testét egy hűtőben találták meg Londonban. Sz. Henriett maradványait így még mindig nem adták ki a családnak.

Még mindig nem nyugodhat békében az a magyar családanya, akinek a holttestét egy londoni mélyhűtőben találták meg idén májusban. Mint azt a Bors akkor megírta: a kétgyerekes asszony eltűnésekor már évek óta Angliában élt, azonban egyik percről a másikra nyoma veszett. Májusban azonban egy la­kossági bejelentés után a helyi zsaruk átkutattak egy londoni lakást, ahol a mélyhűtőben megtalálták Henriett és egy másik nő, Mihrican Mustafa holttestét.

A bűnügyi szakértők számtalan sérülést találtak a két családanya testén, és azt ígérték, hamarosan kiderítik, mi okozta a halálukat, és hogyan kerültek a horrorház fa­gyasz­tó­lá­dá­jába. Azonban hosszú hónapok alatt sem sikerült megoldaniuk a hátborzongató esetet. Most, a megtalálásuk után fél évvel kijelentették: egyszerűen képtelenek rájönni, hogyan halt meg a két asszony, a kórboncnokok is tanácstalanul állnak a rejtélyes halál előtt.

– A szakértői vizsgálat befejeződött – mondta a Daily Mailnek Peter Lodder, az üggyel foglalkozó bíró. – A jelentésnek november elejére mindenképpen készen kell lennie, míg a végső patológiai vizsgálatokat november közepéig le kell zárni – szögezte le Lodder.

A magyar lány mellett egy Mihrican Mustafa nevű nőt is rejtett a hűtő

A szakértők így most gőzerő­vel dolgoznak, hogy kiderítsék, a két nő gyilkosság áldozatául esett-e. Korábban az esettel kapcsolatban őrizetbe vették a két nővel kapcsolatban álló, Mustafával együtt élő 35 éves Zahid Younist, akit ezután elengedtek, végül mégis előzetes letartóztatásba helyeztek. Az azóta rács mögött lévő férfi az egyik tárgyalás alól már kibújt, most azonban már őt is bíróság elé állítják. Egyelőre csak a temetés megtagadása ellene a vád.

borsonline

Hasonló hírek

Abdeslam újabb terveket szőtt Brüsszelben

Edit

Átfogó európai megoldást sürget Vucic

Edit

Brutális tűz tombolt Nagyváradon, szinte porig égett a püspöki palota (A cikk videót tartalmaz)

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------