Hirmagazin.eu
Főoldal » Rej­té­lyes ha­lál­eset – halálos gázolás az M1-esen! Nem ta­lál­ják a halálra gázolt áldozat lábát!
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Rej­té­lyes ha­lál­eset – halálos gázolás az M1-esen! Nem ta­lál­ják a halálra gázolt áldozat lábát!

Rej­té­lyes ha­lál­eset tör­tént az M1-es au­tó­pá­lyán ked­den haj­nal­ban: éjjel 2 óra után egy ma­gá­nyo­san sé­táló gya­lo­gost gá­zolt ha­lálra egy autó, majd csak más­fél ki­lo­mé­ter múlva állt meg.

Az össze­ron­cso­ló­dott holt­test­nek hi­ány­zik a lába, de azt sehol sem ta­lál­ják.

Borzalmas balesetnél helyszíneltek a rendőrök kedd hajnalban. Az M1-es autópálya Budapestről kifelé vezető oldalán hajnal 2 óra után nem sokkal a 16-os kilométertől kért segítséget egy autós. Kocsija baloldala teljesen összetört, az egész karosszéria vérben úszott. Másfél kilométerrel előrébb, a 14-es kilométernél megtalálták az áldozatot: egy összeroncsolódott holttestet, amelynek hiányzott a lába.

Az autópályán Hegyeshalom felé haladó sofőr nem vette észre, és halálra gázolta őt.

Mit csinálhatott ott az áldozat?

A körülmények több, mint rejtélyesek. A legégetőbb kérdés, hogyan és miért kerülhetett a gyalogos az éjszaka kellős közepén az autópályára. Sem benzinkút, sem lehajtó nem található a közelben. Ráadásul a férfi nem a leállósávban, hanem belül, a szalagkorlát mellett volt, hiszen az autó baloldala tört össze az ütközésben.

Elképzelhető, hogy át akart kelni az autópályán. Vajon honnan hová tartott? A környéken csak egy horgásztó, raktárak és áruházak vannak, éjjel kettőkor minden zárva.

Nem találják az áldozat lábát

„Mindenképp észre kellett vennie az autósnak, hogy ütközött valakivel, főleg, ha az ütközés ereje akkora volt, hogy sérülések keletkeztek az autón. Ám minden bizonnyal nem közvetlen a baleset után, hanem csak később fékezett. Amennyiben feltételezzük, hogy a megengedett maximális sebességgel, 130 km/órával haladt, úgy száraz úton körülbelül 100 méter a féktávolság”– fejtegette Pausz Ferenc közlekedési szakértő. Tehát hogy miért ment még másfél kilométert az autós a csattanás után, mindenképpen megmagyarázhatatlan.

Újabb rejtély, hogy a rendőrség ugyan csaknemmásfél órán át helyszínelt a balesetnél, de a holttest leszakadt lábát sehol sem találták.Hová tűnt a hiányzó testrész? Lapzártakor még a holttest azonosításán is dolgoztak, csak azután kerülhetnek közelebb a rejtélyek tisztázásáig.

ripost

Hasonló hírek

Egy éves kislány rekedt a hideg kocsiban Szegeden

Edit

Jászalsószentgyörgyi horror: egy tunéziai vendégmunkást (migránst) darabolt fel Szilvia! Mondd el a véleményedet Szilvia tettéről, oszd meg!

Géza

Késelés Budapesten, Zuglóban!

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected]u.

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------