Főoldal » Rejtélyes fotó jelent meg az interneten: ki lehet az a sármos, kopasz férfi, aki gyengéden átkarolja Hosszú Katinkát?
Bulvár

Rejtélyes fotó jelent meg az interneten: ki lehet az a sármos, kopasz férfi, aki gyengéden átkarolja Hosszú Katinkát?

Egy igazán különleges fotóval kívánt kellemes hetet mindenkinek Hosszú Katinka.

Mint ismert, a háromszoros olimpiai bajnok magyar úszónő élvezettel használja a közösségimédia-felületeket a rajongóival való kapcsolattartásra. Legutóbbi fotójával is azt üzente: reméli, mindenkinek jól telt a hétvégéje és készen áll az új hétre.

A bejegyzés önmagában talán nem is keltené fel sokak érdeklődését, ugyanakkor a fotót jobban megnézve felmerülhet a kérdés: vajon ki lehet az a sármos, kopasz férfi, aki Hosszú Katinkát gyengéden átkarolva fogja a sportolónő kezét?

I hope you guys had a good weekend too and ready for the week ahead!
Remélem Nektek is jó hétvégétek volt és készen álltok a hétre!

Mint ahogy arról korábban elsőként beszámoltunk, Hosszú Katinka a jelek szerint újra szerelmes: a Blikk olvasóriportere Barcelonában kapta lencsevégre a boldog párt, majd ezt követően egy régi felvétel is előkerült a párjáról, Gelencsér Mátéról, 10 évvel ezelőtt ugyanis a Fókusz készített riportot a fiúval, aki a sport után modellkarrierbe kezdett. A kapcsolatról aztán Máté édesapja is megszólalt, sőt, Katinka apukája is megerősítette, hogy a lánya újra boldog, ám egyelőre nem ismeri Katinka új szerelmét.

blikk

Hasonló hírek

Joshi Bharat: Nyolcvan éves koromig tévézni szeretnék!

Mazsi

Anglia legszexibb szinglijei

info

Szent a béke? Új fejezet kezdődött Majka és Curtis kapcsolatában

Géza