Hirmagazin.eu
Főoldal » Rejtélyes energiasugárral lőttek a menekülő ufó után a Földről – VIDEÓ
Csillagászat, űrkutatás

Rejtélyes energiasugárral lőttek a menekülő ufó után a Földről – VIDEÓ

Az ISS űr­ál­lo­más ka­me­rái új­fent kü­lön­le­ges fel­vé­tel­lel ör­ven­dez­tet­ték meg az ufó­va­dá­szok népes tá­bo­rát.

A nemzetközi űrállomásról érkező, interneten is figyelhető élő közvetítésen ismét hátborzongató jelenet tanúi lehettek az adást nézők. Ezúttal úgy látszik, lankadt a NASA munkatársainak figyelme, és nem kapcsolták le időben a kamerát, ahogyan az jó szokásuk ilyen esetekben.

Rejtélyes energiasugárral lőttek a menekülő ufó után a Földről

Egy német ufóvadász a következő jelenetet szúrta ki: A Földről egy azonosítatlan repülő objektum emelkedett fel. Alig, hogy elhagyta a kamera látóterét, szinte  ugyanazon a ponton, ahol eredetileg megjelent, egy hatalmas energiasugár bukkant fel, mintha a távozó jármű utána lőttek volna.

A felvétel az egyik legrégebbi ufófigyelő szervezet, a MUFON weblapján is nyilvántartásba került 75904-es akta néven, mint hiteles észlelés.

Az ufókkal foglalkozó szakemberek szerint az emberiségnek egyelőre még nincs birtokában olyan fegyver, amellyel hasonló nagyságrendű pusztító energiasugarakat lehetne kilőni az űrbe. Ezért könnyen lehet, hogy egy, a földönkívüliek közt zajló háborús incidensnek lehettünk szemtanúi.

Rejtélyes energiasugárral lőttek a menekülő ufó után a Földről 1

A NASA természetesen a legritkább esetekben reagál az ilyen és ehhez hasonló “észlelésekre”. Jobb magyarázat híján így be kell érnünk azzal, amit látunk, illetve az önjelölt szakértők elméleteivel.

Forrás: Ripost

 

Hasonló hírek

A Naprendszer hasonmására bukkanhattak csillagászok

Edit

Ők kapják idén a matematikai Nobel-díjat

info

Szuper kék hold kel fel január utolsó napján

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------