Image default
Tudástár - minden érdekesség

Rejtélyes dolog olvadt ki az Antarktiszon, beindultak a találgatások

Még a ta­pasz­talt ku­ta­tók is meg­döb­ben­tek, ami­kor meg­lát­ták, mi vált lát­ha­tóvá a fagy bi­ro­dal­má­ban a glo­bá­lis fel­me­le­ge­dés ha­tá­sára.

Elképesztő elmélettel álltak elő az élénk fantáziájú amatőr szakemberek. Azt állítják, hogy a hóba és fagyva zárt Antarktiszon egy hatalmas piramisra bukkantak, ami a globális felmelegedés hatására vált láthatóvá – írta a Daily Express.

Rejtélyes dolog olvadt ki az Antarktiszon, beindultak a találgatások
Fotó: Twitter

Ám ez még nem minden! Arról is beszélnek, hogy a piramis környékén több emberi vagy esetleg földönkívüli kéz alkotta szerkezetet is találtak. A felfedezés hatására azt a hajmeresztő következtetést vonták le, hogy a mára megdermedt kontinenst egykor idegen civilizációk lakták.

A tudósok polleneket és fagyott baktériumokat is találtak, amiből szintén arra asszociáltak, hogy egykoron virágzott ott az élet.

Ezért most arra sürgetik az illetékes szervezeteket, hogy azonnal indítsanak expedíciókat az Antarktiszra, hogy minden kétséget kizárólag be tudják bizonyítani, hogy valóban mesterséges építményeket találtak.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Fiatalok világnapja augusztus 12.

info

Keresztény kurzus

Edit

Stephen Hawking: világvégével fenyeget az isteni részecske kutatása

Mazsi