Hirmagazin.eu

Rejtélyes dolgot filmeztek a londoni repülőtér felett!

 Aktuális hírek

Rejtélyes dolgot filmeztek a londoni repülőtér felett!

Rejtélyes dolgot filmeztek a londoni repülőtér felett!
március 29
11:08 2016
Hirdetés

A fel­vé­telt egy lel­kes ama­tőr ké­szí­tette, aki fel­te­he­tően csak egy éppen le­szállni ké­szülő gépet akart meg­örö­kí­teni.

A londoni repülőtéren szeretett volna landolni az a gép, amelyet egy férfi vett filmre saját kamerájával. Az elején még nem sejthette, hogy maradandó videót fog  készíteni, ugyanis egy azonosítatlan repülő tárgy is feltűnt a képkockákon. A felvétel hamar körbejárta a netet, és számtalan ufószakértő kommentálta is azt. Szerintük ez nem ritkaság. Az idegenek megszállottan tanulmányozzák a légi technológiánkat. Állítólag, ha 100 repülőt lefilmezünk, abból tuti, hogy 1 és 5 között lesz olyan videó, amin feltűnik majd egy ufó.

A repülő tárgy mindenesetre nem nagyon akarta magát álcázni. Jól látszik, hogy a repülőhöz és a lefilmezett madarakhoz képest, szinte egy helyben áll. A különös az esetben az, hogy a Heathrow közelében biztos sokan szoktak az ég felé meredni, de akárcsak általában a többi ufó észlelés esetében, most  is csak épp egy ember tudta rögzíteni a furcsa képeket.

Forrás: Ripost

Szólj hozzá, mondd el véleményed és ne felejtsd el megosztani!

hozzászólások

Hirdetés
photographer-banner_468
loading...
tűzvédelem

Kövessen minket!

Hirdetés
Hirdetés
securiton-tűzvédelem

Értékesítő állások

Hirdetés
Dr. Jánky György
Hirdetés

Hirdessen felületeinken

Google fordító

MTI

mti felhasználó a hírmagazin
WordPress Lightbox