Hirmagazin.eu
Főoldal » Rejtélyes dobozokat szállítottak éjszaka a budavári városházáról a leköszönő polgármester házához – videó
Belföldi hírek

Rejtélyes dobozokat szállítottak éjszaka a budavári városházáról a leköszönő polgármester házához – videó

Nagy Gábor Tamás fideszes politikus szerint csak könyveket vittek át teherautóval egy külső raktárba. A Momentum képviselője szerint viszont iratok voltak a dobozokban.

Egy tízperces filmet tett közzé a Facebookon Gelencsér Ferenc, a Momentum megválasztott I. kerületi önkormányzati képviselője.

A felvételen az látható, ahogy a Budai Várban az önkormányzati épületből dobozokat pakolnak egy teherautóra, amely Nagy Gábor Tamás leköszönő fideszes polgármester házához megy, majd meglátva a videózást, távozik onnan

– írta meg a 444.hu

VIDEÓ: Az éjszaka leple alatt viszik ki az iratokat az I. kerületi önkormányzatból

https://www.facebook.com/gelencser.ferenc.momentum/videos/2294241944221247/

Az akciót október 15-én, kedden késő éjjel hajtották végre, két nappal a választások után, amikor a volt polgármester helyére V. Naszályi Mártát választották meg a szavazók.

A felvételt készítő Gelencsér odament a kartondobozokat pakolókhoz, hogy megtudja, mit visznek el. Először azt a választ kapta, hogy nem tudják, mire Gelencsér azt mondta:

“Itt van egy nagy csomó dokumentum, és nem tudják, hogy micsoda”.

Végül a fuvarosok vezetője annyit mondott, hogy az előző polgármester a megrendelőjük. Az is kiderült, hogy a szállítmányt a Táncsics utcába kellett vinniük, ahol a polgármester lakik.

A célhoz érve az egyik fuvarozó leszállt a teherautóról, telefonált, majd visszaszállt, és a rakománnyal együtt visszatolattak az egyirányú utcában.

Gelencsér később a felvételen arról is beszámolt, hogy egy másik, szürke kisbusz is volt a városházánál, amiben “szintén iratokat vittek” szerinte.

A fuvarozó a 444.hu-nak megerősítette, hogy a leköszönő Nagy Gábor Tamás volt a megbízójuk, és szerinte könyveket vittek.

A fura tolatásról annyit mondott, hogy eredetileg ott kellett volna valakit felvenniük, de mivel ez nem történt meg, tovább hajtottak a végleges helyre. A ponyvás teherautóról elismerte, hogy az övék, de a szürke autót nem ismerte.

<

A volt polgármester a lapnak azt nyilatkozta, hogy a dobozokban – a hivatali ideje alatt felgyülemlett – könyvek voltak, és azért éjjel szállították el, mert nem akarták akadályozni napközben a hivatali munkát. Közölte, hogy

nem iratokat vittek el,

és szerinte erre amúgy sem lenne lehetőség, mert iktatva vannak az iratok. A lakásától távozó teherautót azzal magyarázta, hogy a fuvarozó nem tudott behajtani a szűk utcába, ezért döntöttek úgy, hogy egy külső raktárba teszik le a csomagokat.

A lap munkatársa elmondta, hogy beszélt a fuvarozóval, ekkor a volt polgármester rákérdezett, hogy a férfi ugyanazt mondta-e el, mint amit ő.

Azt megerősítette, hogy a teherautó, a szürke kisbusz és az ő szolgálati autója hagyta el a városházát, de azért, hogy a külső raktárba menjenek.

A felvételt készítő Gelencsér azt mondta a lapnak, hogy nem látta a dobozok tartalmát, de azok szerinte nem a könyvköltöztetéshez használt vastag dobozok, hanem kisebb irattartó dobozok voltak.

Fotó: illusztráció, forrása: Google Maps

szmo

Hasonló hírek

Életveszély Nyíregyházán: súlyos fertőzés támadta meg a gyerekeket

Mazsi

Gyurcsány Ferenc is Soros-Sargentini jelentés mellé állt, avagy nehéz a bohócok élete! Oszd meg!

Géza

Ki volt Andy Vajna, a váratlanul elhunyt filmzseni?

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------