Hirmagazin.eu
Főoldal » Rejtélyes 20 méteres lény alakját fedezték fel az antarktiszi hóban – VIDEÓ
Tudástár - minden érdekesség

Rejtélyes 20 méteres lény alakját fedezték fel az antarktiszi hóban – VIDEÓ

A nézőket megosztotta a felvétel.

Az elképesztő felfedezésről azt gondolják, egy földönkívüli lény lenyomata lehet.

Egy úgynevezett igazságkereső egy „idegenszerű figurát” talált az Antarktisz jéghideg régiójában, néhány hegy szélén. A Google Earth felvétel láttán a nézők eltérő véleményt formáltak.

Az összeesküvés-elméleteket gyártók már régóta hangoztatják, hogy egy rejtett civilizáció él a hófödte Alpokban. Scott C. Waring, fedezte fel a különös lény hóba rejtett alakját, majd YouTube csatornáján, az ET Data Base-n is közzétette.

„Ahogy ráközelítek, egy „emberhez hasonló” alak jelenik meg, a Déli-sark hegységének szélén. Most azt mondom, hogy egy idegen lehetett, mert őszintén szólva, mi lehetne még 20 méter magas?” – mondta a férfi.

Az ismert parajelenségeket kutató Scott egyébként egy program segítségével számította ki, hogy körülbelül mekkora lehet a lenyomat, ekkor döbbent le 22,69 méteres nagyságán.

Egyes kommentelők szerint Scott túl sok fantáziát lát a felvételben. Míg mások azt mondták, valószínűleg egy földönkívüli készített egy hóangyalt.

Viszont többségben azt hangoztatják, hogy Scott ezúttal túl messzire ment és csupán egy sziklát lát, amiről részben lezúdult a hó.

A megfigyelés mögött a legvalószínűbb magyarázat a pareidolia, vagyis egy olyan jelenség, amely során az agyunk véletlenszerű mintákat lát bele hétköznapi dolgokba.

Forrás: Ripost / Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Ufó gyűjtötte a villámok energiáját a dél-afrikai viharban – VIDEÓ

Mazsi

Megdöbbentek az orvosok, amikor meglátták a kisfiút

Mazsi

Pánikolnak az amerikaiak! Kínai rakéták hullanak Nevadában? – VIDEÓ

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!