Hirmagazin.eu
Külföld

Rejtély: nyoma veszett a Putyin szeretőjének tartott tornásznak, aki a hírek szerint ikreket szült

Az orosz elnök megszállottan védi magánéletét, könnyen bajba kerülhet, aki titkos viszonyát firtatja.

Alina Kabajeva és Vlagyimir Putyin állítólagos viszonyáról először 2008-ban írt cikket egy nem sokkal később megszüntetett moszkvai lap. Kettejük kapcsolata Moszkva egyik legjobban őrzött titka, ám éppen emiatt születnek újabb és újabb találgatások az orosz elnök románcáról. Most éppen Kabajeva rejtélyes eltűnése erősítette fel a híreket arról, hogy a volt tornász ikreket szült az orosz elnöknek.

A most 37 éves Kabajeva tornászként a 2004-es athéni olimpián nyert aranyérmet, és politikusi csillaga is meredeken emelkedni kezdett, parlamenti képviselő lett. Az extornász, akit a világ tíz legszebb politikusnője közé sorolnak, a mandátuma lejárta után komoly pozícióba került: ő volt az orosz Nemzeti Médiacsoport vezetője.

Alina Kabajeva a ritmikus sportgimnasztika egyik legnagyobb sztárja volt / Fotó: Northfoto Alina Kabajeva a ritmikus sportgimnasztika egyik legnagyobb sztárja volt / Fotó: Northfoto

Putyin magánéletéről és családjáról keveset tudni, gyermekeit is éveken keresztül rejtegette a világ elől. Annyi biztos, hogy 2013-ban elvált a feleségétől, amit együtt jelentettek be kamerák előtt. 2014-ben egy ellenzéki képviselő arról számolt be közösségi oldalán, hogy Kabajeva egy kolostorban tartott szertartáson kimondta az igent Putyinnak, az orosz elnöki hivatal azonban cáfolta a hírt.

Kabajeva 2016-ban jelent meg a nyilvánosság előtt egy moszkvai jégtánc-show-n, és szemtanúk szerint jegygyűrűt viselt. 2018 óta viszont semmit sem tudni az egykori tornászról – akkor arról szóltak a hírek, hogy gyermeket vár, és meg nem erősített információk szerint 2019 áprilisában ikreknek adott életet. Egy moszkvai lap meg is írta ezt, a cikket azonban rögtön töröltették.

Putyin pártjának színeiben Kabajeva parlamenti mandátumot is szerzett / Fotó: Northfoto Putyin pártjának színeiben Kabajeva parlamenti mandátumot is szerzett / Fotó: Northfoto

Ha valóban így történt, nem kizárt, hogy még évekig rejtegetni fogják anyát és gyermekeit. “Putyin megszállottan óvja családtagjai biztonságát, két felnőtt lányát például a mai napig nem emlegeti név szerint, ha nagy ritkán szóba is hozza őket” mondta el a Sunnak egy moszkvai forrása, aki szerint Kabajeva eltűnése éppen azt bizonyítja, hogy igazak lehetnek a pletykák.

Forrás: Blikk / Hirmagazin.eu

Fotó: Northfoto

Hasonló hírek

Sokkoló jelenet, beszakadt a jókedvű táncolók alatt a padló (A cikk videót tartalmaz)

Géza

Újabb támadások veszélyére figyelmeztet a német igazságügy-miniszter

Edit

Óriási gyémántot találtak Afrikában

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------