Hirmagazin.eu
Főoldal » Régen látott járművek jelennek meg a Dunán
Életmód hírek

Régen látott járművek jelennek meg a Dunán

A határok megnyitásával visszaszivárognak a turisták Budapestre, elindulnak a szállodahajós programok is.

Jövő héten érkezik az első két úszó hotel Budapestre: német, svájci, osztrák utaztatók tervezik a júliusi hajózós programokat Duna-menti úti célokkal, köztük Budapesttel is – írta a Turizmus Online. Az uniós állampolgárokra vonatkozó beutazási korlátozásokat június 17-én oldották fel, június 26-án és 27-én pedig már két szállodahajó is érkezik német utasokkal Magyarországra.

“Az első próbautak a Passau-Budapest-Passau és a Passau-Mohács-Passau útvonalon közlekednek, de külföldi partnereink vizsgálják annak a lehetőségét is, hogy a nyár későbbi időszakában egészen a Fekete-tengerig juthassanak el ” – mondta a turisztikai lapnak az európai utasokat szállító szállodahajók magyarországi programjának szervezésére szakosodott Sváda Office Kft. cégvezetője, Sarlós Katalin. Budapesten, valamint a fővárosból számos vidéki helyszínre szerveznek fél- és egésznapos túrákat.

Szigorú egészségügyi intézkedéseket vezettek be a buszos kirándulásokon csakúgy, mint a hajókon. Ez utóbbiak esetében a több száz fős maximális kapacitás helyett most legfeljebb száz utas érkezhet, és az óvintézkedések részeként egyirányúsították a fedélzetek közlekedését is. A partnerektől úgy tudják, az utazási kedv meglepően magas, nagyon sok utas nem törölteti, hanem átfoglaltatja útját.

infostart / Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Életfogytiglani börtön jár az egynejűségért

info

Több mint 10 milliárdot nyert valaki Magyarországról az Eurojackpoton

Géza

Ronaldo stílusosan üzeni, maradj otthon!

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!