Hirmagazin.eu
Főoldal » Régebben “dúlt a szerelem”, most Alekosz perre akarja vinni Baukót.. – képek
Bulvár

Régebben “dúlt a szerelem”, most Alekosz perre akarja vinni Baukót.. – képek

Budapest — Barátokból ellenségek? Lassan ölre mennek a ValóVilág 4. évadának sztárjai, Nagy Alekosz (43) és Baukó Éva (38). Viharos kapcsolatukat ugyan többször tépázta vita, ám valahogy mindig rendezték a soraikat, viszont legutóbbi csatájuk végképp elmérgesedni látszik.

 

Nagy Alekosz állítja, még van ideje megfizetni a tartozását, de perre megy és Éva milliókat fog fizetni neki. /Fotó: Varga Imre

Éva a közösségi oldalán azt állította, 150 ezer forintot adott kölcsön a VV4 egykori győztesének, ám sosem kapta vissza. Válaszként Alekosz perrel fenyegette meg a nőt, akit korábban hiába próbált az ágyába csábítani.

– Világosan megegyeztünk, március 15-ig kell megadnom a tartozást, ez meg is történik majd – szögezte le Alekosz, akit nem zavar, hogy Éva kiteregette, tűzifára kért kölcsön.

– Pénzszűkében vagyok. A civil állásomban felmondtam, hogy elvállalhassak egy televíziós műsort, ahol együtt szerepeltünk volna. Mivel a korábbi helyről már nem, az újról pedig még nem jött fizetés, így pénz kellett, de nem bántam meg, hogy Évához fordultam.

Baukó Éva szerint Alekosz éveken keresztül csak kihasználta őt, ő pedig naivan mindig megbocsátott neki.Baukó Éva szerint Alekosz éveken keresztül csak kihasználta őt, ő pedig naivan mindig megbocsátott neki.

Alekosz állítja, nem vált köddé, Éva bármikor elérhette volna őt telefonon, így nem érti a kirohanását, viszont bíróságon vesz elégtételt rágalmazás miatt.

– Perre megyek, feljelentettem Évát, mert a rágalmazásom mellett olyan dolgot tett, amely büntetőügy lesz. Éva átlépett egy határt, ahonnan nincs visszaút, mi nem leszünk már barátok. Nem kell a bocsánatkérése, fizetni fog, milliókat követelek majd a bíróságon – ígérte vészjóslóan Alekosz, akinek a kedvesét, Cintiát (21) sem kímélte Éva.

– Hiába mondta el a kedvesemet mindenféle ótvaros r*bancnak, benne több tartás van ilyen fiatalon, mint Baukóban közel 40 évesen. Megvonta a vállát, majd szexeltünk egy nagyot, utána pedig hívtam az ügyvédemet.

Éva állítja, Alekosz bármit mond, egy hétig elérhetetlen volt.

– Ő egy patkány, aki mindig csak kihasznált, én meg évekig naivan mindig megbocsátottam neki. Megbántam, hogy adtam neki pénzt, főleg, mert én csak egyszer kértem tőle 30 ezret a villa után, de akkor sem adott – bosszankodott Éva.

.. Nem úgy mint korábban, amikor minden idejét arra használta fel Alekosz, hogy lefektesse Baukót..

 

– Pedig mindent nekem köszönhet, az én hátamon kapaszkodott fel. Én a Life Tv-s reality műsort, a Van életünket sem akartam elvállalni, de addig könyörgött nekem, hogy mondjak igent, mert kell neki a pénz, amíg bele nem mentem. Aztán jött a fekete leves, kiírtak minket, mondván, Alekosz maníros viselkedése nem tévébe való, aztán úgy hallottam, mégis kikönyörögte a csatornánál, hogy a barátnőjével szerepelhessen.

Éva úgy érzi, élete legjobb döntése volt a balhés poszt, mert így megszabadul végre a férfitől.

– Nem akarok olyan embert a közelemben tudni, aki náci karlendítéseket használ és egy náci vezér nevét kiabálja, az otthonában pedig tiltott önkényuralmi jelképek vannak – mondta Baukó Éva. – Nyugodtan pereljen, adok is neki kölcsön ügyvédre, csak írjunk róla papírt!

Havas Henrik is beperelte

Amennyiben Alekosz bíróság elé citálja Baukó Évát, nem az lesz a modell egyetlen peres ügye. Mint a Hirmagazin.eu is megírta, Havas Henrik (71) is személyiségi jogi pert indított ellene, mivel Éva korábban azt állította, a tévés zaklatta őt. Ebben az ügyben is érintett egyébként Alekosz, hiszen egy internetre feltöltött videóban a VV-győztes arról beszélt, tudomása szerint Éva 2 millió forintot kaphatott azért, hogy megrágalmazza Havast.

képek: life

blikk

Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Elképesztő összeget ajánlott Madonna, ezt a kívánságát kell teljesíteni

Mazsi

Pécsi Ildikó drámai szavai: „Nekem nincsenek unokáim”

Mazsi

Világbotrány! Előkerültek Diana hercegnő legtitkosabb orvosi leletei!

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!