Hirmagazin.eu
Főoldal » Reális veszély: ma újra lecsaphat az Iszlám Állam!
Belföldi hírek Külföld

Reális veszély: ma újra lecsaphat az Iszlám Állam!

A leg­könnyebb olyan hely­szí­ne­ken ter­ror­ak­ciót el­kö­vetni, ahol nagy tömeg van. Na, ilyen prog­ram­ból lesz ma bőven, még Ma­gyar­or­szá­gon is.

Az biztos, hogy az Iszlám Állam nevű terrorszervezet már most elérte egyik kitűzött célját: sikerült félelmet gerjeszteni az európai emberek között. Jól mutatja ezt, hogy már most arról beszélnek a szakemberek, hogy jobb lenne egyes meccseket a futball Európa-bajnokságon elhalasztani, vagy legalábbis zárt kapuk mögött megrendezni. 

Azonban a baj az, hogy nem kell olyan sokáig várni. Már ma több olyan mérkőzés lesz Európában, ami egy előre megtervezett terrorakció melegágyaként szolgálhat. A legnagyobb érdeklődésre minden bizonnyal a Németország-Anglia mérkőzés tesz szert, ez azt is jelenti, hogy a leginkább ott kell majd a hatóságoknak készenlétben állniuk. A meccset ráadásul a német fővárosban, Berlinben játsszák. Ez lehetne a harmadik főváros, ahol nagyszabású merényletet követnek el a terroristák. A németek egyébként is tartanak tőle, hogy ők az Iszlám Állam következő célpontja.

Nem ez lenne az első

Sajnos elég fél évet visszaemlékeznünk, akkor Párizsban akartak a merénylők egy barátságos meccsen bombákat felrobbantani. Szerencsére a biztonsági emberek figyeltek, és nem engedték be a gyanúsan viselkedő öngyilkos merénylőket a stadionba. Akkor is a németek voltak a franciák ellenfelei.Pénteken pedig Bagdadban robbantotta fel magát egy öngyilkos merénylő, a tett 29 halottat és 71 sérültet eredményezett.

Reális veszély: ma újra lecsaphat az Iszlám Állam!

Mi várható Magyarországon?

Ma este itthon is fontos mérkőzést tartanak. A horvátokat fogadjuk egy barátságos meccs keretében.A Fradi stadionban telt ház lesz, így a biztonság kedvéért jobban teszi mindenki, ha kellő odafigyeléssel megy a stadionba.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Árvíz pusztít Mianmarban és Indiában

info

Erre biztos nem számított Beyoncé, faképnél hagyta Cristiano Ronaldo

Mazsi

Elképesztő és botrányos! Hitler fotójával reklámozta új kekszeit egy romániai márka

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------