Hirmagazin.eu
Főoldal » Ré­kasi Ká­roly ne­he­zen vi­seli a ki­szol­gál­ta­tott­sá­got
Bulvár

Ré­kasi Ká­roly ne­he­zen vi­seli a ki­szol­gál­ta­tott­sá­got

A mo­tor­bal­esete után ott­hon lá­ba­dozó szí­nész nyíl­tan be­szélt a je­len­ről és a jö­vő­ről, hogy mi­lyen ha­tás­sal vol­tak rá a tör­tén­tek.

A Bors munkatársát otthonában fogadta Rékasi Károly. A Barátok közt színésze újfent felelevenítette a bő egy hónappal ezelőtti balesetét, illetve a két héttel későbbi eszmélését. De beszélt arról is, hogy az agya nehezen fogja fel a szavakat, amikor párja, Pikali Gerda mesél neki, mert olyan, mintha nem is vele történtek volna ezek. De most már csak előre néz, várja a pillanatot, hogy újra munkába állhasson, és motorozhasson, hiszen anélkül képtelen lenne dolgozni is.

Jelenleg a fájdalmai mellett az okoz nehézséget számára, hogy ki van szolgáltatva Gerdának és a szeretteinek. De azért igyekszik minél több mindent önállóan csinálni, hogy egyre kevesebbet kelljen segítséget kérnie.

A baleset pedig két dologra ébresztette rá. Először is meg kell tanulnia nemet mondani, hogy ne hajtsa túl magát. Illetve véglegesen rájött, hogyPikali az igazi nő számára. A színésznő ugyanis annak ellenére támogatja, ápolja és segíti mindenben, hogy nem köti össze őket sem gyerek, sem papír. Ez az önzetlen önfeláldozás pedig még jobban megerősítette a kapcsolatukat.

rekasi-karoly-3
(Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv)

forrás: Ripost

Hasonló hírek

62 évesen még bevállalta a fehérnemű fotózást a modell – képek

Edit

Százmilliókat és több mint tíz kiló aranyat foglaltak le Győzikétől!

Mazsi

Havas kamerák előtt osztotta ki Hajdú Pétert

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!