Image default
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Razzia az ötödik kerületben: csaknem 50 embert állítottak elő

A rendőrég egyelőre annyit közölt, hogy összesen 47 embert állítottak elő kábítószer birtoklás gyanúja miatt, de azt, hogy pontosan melyik belvárosi szórakozóhelyen hajtották végre az összehangolt rendőrségi akciót, nem közölték.

Sajtóhírek szerint Budapesten, a belvárosi Fészek Kulturális Központban zajlott órákig az intézkedés. A 24.hu úgy tudja, hogy mintegy tíz rendőrautó volt a helyszínen, ahová már szombat este is kiszálltak.

Mint arról a rendőrség korábbi közleménye alapján az Infostart is beszámolt, a Budapesti Rendőr-főkapitányság rendőrei összehangolt akció keretében intézkednek Budapesten az V. kerületben, egy Kossuth Lajos utcai szórakozóhelyen.

24.hu portál úgy tudja, hogy a budapesti Fészek Kulturális Központot szállták meg a rendőrök, miután több szülő is jelezte, hogy a gyermeke rosszul lett az éjszakai buli után. A szórakozóhelyen a FullOn Lovers Night elnevezésű rendezvény zajlott szombat éjféltől vasárnap délelőtt 11 óráig.

A portál értesülései szerint a rendőrség már éjszaka is razziázott a helyszínen, akkor több embert elvittek, miután kábítószert találtak náluk.

Nyitókép: MTI/Mihádák Zoltán
infostart

Hasonló hírek

Kábítószer előállító laborrá változtatta az egész lakását

Géza

Vaddisznó miatt haltak meg ketten Jánoshalma mellett

info

Hatmillió forint kártalanítást ítéltek meg egy másik olaszliszkai lincselőnek

Géza