Image default

A rendőrég egyelőre annyit közölt, hogy összesen 47 embert állítottak elő kábítószer birtoklás gyanúja miatt, de azt, hogy pontosan melyik belvárosi szórakozóhelyen hajtották végre az összehangolt rendőrségi akciót, nem közölték.

Sajtóhírek szerint Budapesten, a belvárosi Fészek Kulturális Központban zajlott órákig az intézkedés. A 24.hu úgy tudja, hogy mintegy tíz rendőrautó volt a helyszínen, ahová már szombat este is kiszálltak.

Mint arról a rendőrség korábbi közleménye alapján az Infostart is beszámolt, a Budapesti Rendőr-főkapitányság rendőrei összehangolt akció keretében intézkednek Budapesten az V. kerületben, egy Kossuth Lajos utcai szórakozóhelyen.

24.hu portál úgy tudja, hogy a budapesti Fészek Kulturális Központot szállták meg a rendőrök, miután több szülő is jelezte, hogy a gyermeke rosszul lett az éjszakai buli után. A szórakozóhelyen a FullOn Lovers Night elnevezésű rendezvény zajlott szombat éjféltől vasárnap délelőtt 11 óráig.

A portál értesülései szerint a rendőrség már éjszaka is razziázott a helyszínen, akkor több embert elvittek, miután kábítószert találtak náluk.

Nyitókép: MTI/Mihádák Zoltán
infostart

Hasonló hírek

Kifutottak az időből a gólyatábori erőszak vádlottjának tárgyalásán

info

Lezuhant egy motoros sárkányrepülő Hatvannál

Edit

Eltűnt Nagy Tamara! A zalai rendőrök a lakosság segítségét kérik!

Géza