Hirmagazin.eu
Főoldal » Razzia a pókerpartin: drogbárónak hitték Árpa Attilát
Bulvár

Razzia a pókerpartin: drogbárónak hitték Árpa Attilát

Budapest — Drograzziát tartottak Árpa Attila (47) otthonában! A színész-rendező maga jelentkezett lapunknál, hogy elmondja a vele történteket.

– Sokat gondolkodtam, elmondjam-e az egészet, mielőtt a rosszmájúak előtt félreérthetően csapódik le a történet – kezdte lapunknak Árpa Attila, aki úgy meséli, másfél hete tét nélküli pókerpartit tartott az otthonában, amikor váratlanul rendőrök állítottak be hozzá.

– Hatan ültünk a teraszomon, épp kezdtünk volna játszani, amikor zseblámpával és egy aranyos drogkereső kutyával megjelentek nálam a rendőrök. Először azt hittem, egy barátom öltözött be, hogy megvicceljen, ám amikor megmutatták a házkutatási parancsot, egyértelmű lett, miről van szó – folytatta Árpa. – A rendőrök nagyon kulturáltak és rendesek voltak. Sokáig ott voltak, mindent átnéztek, a hűtőmet, a kukámat, de még az autómat is, sőt, azt is megkérdezték, van-e más ingatlanom. Természetesen nem találtak nálam semmit, mondjuk egy doboz fájdalomcsillapítót lefoglaltak. Nem őrizgetek otthon drogot, nem vagyok díler, nem adok el senkinek. Bár azt nem tagadom, hogy a múltban kipróbáltam a kábítószert, de az nagyon régen volt, és teljes mértékben az én magánügyem. 

Megkerestük a rendőrséget, hogy megtudjuk, a kérdéses napon tartottak-e razziát a fővárosban, válaszul ezt a közleményt ajánlották a figyelmünkbe. A színész nem érti, hogy kerülhetett ő képbe bármilyen nyomozás során.

– Jelenleg a Holtomiglan című filmem forgatókönyvén dolgozunk, amely a 90-es évek magyar alvilágáról szól. Mivel a filmben szerepet kap a drog is, ezért elkezdtünk kísérletezni, mivel lehet helyettesíteni. Olvastam például, hogy A Wall Street farkasa című filmben a kokain helyett zúzott B12 vitamint adtak a színészeknek. Mi is ezzel kísérleteztünk egy kellékpróbán, valamint koffeintablettával és por alapú fájdalomcsillapítóval. Erről nyilván sokszor beszéltünk egymás közt, telefonon is, sőt, fegyvertípusokról és kivégzési módszerekről is, így nem lennék meglepve, ha ezt hallhatta volna valaki – szögezte le Árpa, aki reméli, a hatóság legközelebb a valódi fenyegetést jelentő droghálózat tagjaira csap le.

Nem él majd panasszal

Árpa Attila jogi képviselőjétől megtudtuk, nem tesznek panaszt a razzia miatt.

– Az ügyfelem lakásában nem találtak semmiféle bűncselekményre utaló jelet. Tudjuk, hogy a nyomozók csak a munkájukat végezték, ezért nem is tervezünk panasszal élni a házkutatás ügyében – mondta dr. Hegedűs László ügyvéd.

Forrás: Blikk.hu

Hasonló hírek

Kiderült, mi okozta Aigner Szilárd halálát

Edit

Pártos Csilla őszinte vallomása: ezért döntött úgy, hogy kibékül Pécsi Ildikóval

Mazsi

Leleplezték a légi utaskísérők titkos jelzéseit

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------