Hirmagazin.eu
Főoldal » Rátámadtak Kordáékra! Balázs Klári váratlan vallomása…..
Bulvár

Rátámadtak Kordáékra! Balázs Klári váratlan vallomása…..

Az éne­kesnő és férje több év­ti­ze­des, si­ke­res kar­ri­er­jük során már meg­szok­ták: van­nak rossz­in­du­latú em­be­rek, akik­nek sosem tud­nak majd meg­fe­lelni. Iga­zá­ból már nem is sze­ret­né­nek! Pró­bál­ják el­en­gedni a fülük mel­lett a bántó meg­jegy­zé­se­ket, ám ez nem min­dig olyan könnyű.

Ahogy közeledik a nyár, úgy gyorsulnak fel az események Kordáék körül! Bombaként robbant a hír, hogy harminchat év boldog házasság után másodjára is kimondták a boldogító igent.

Végre kicsit tudtak egymásra összpontosítani az elmúlt hónapokban. Ám a nyári fesztiválidőszak beköszöntével a megállás nélküli koncertezés veszi át a főszerepet az életükben.

“Már most tele van a naptárunk fellépésekkel! Előre látjuk, hogy ezen a nyáron minden eddiginél több rendezvényen veszünk majd részt, ami hatalmas boldogság számunkra. Igyekszünk testileg-lelkileg felkészülni a szezonra” – kezdte a Ripost-nak Klárika, aki azt is elárulta, tudatos döntés volt, hogy hosszabb ideig nem igazán lehetett hallani róluk a médiában.

Rátámadtak Kordáékra! Balázs Klári váratlan vallomása.....
(Fotó: DFP)

“Jó volt egy kis pihenés, csend. Most, hogy ismét szereplünk műsorokban, és többet nyilatkozunk a sajtónak, újra megjelentek a rosszindulatú kritikák. Nekünk nem esnek jól az alaptalan vádaskodások, nincs szükségünk a negatív energiákra” – folytatta a népszerű énekesnő, aki hozzátette: minden éveben újra és újra azzal támadják, hogy szétműttette az arcát.

Ez egy nagy butaság! Többször elmondtam már, hogy soha nem ért sebészkés az arcomhoz, és nem is fog! Aki pedig olyan nagy grimaszokra képes, mint én, annak egészen biztosan nem érte botox az arcát!

“Vékony szálas kontúrterápián vettem csak részt, biofonallal emelték meg az arcom kicsit. Nem is szeretnék ezzel kapcsolatban soha többé magyarázkodni” – fűzte hozzá Korda György felesége, aki sokkal inkább a pozitív dolgokra összpontosít!

“Hatalmas tömegek vannak a koncertjeinken, a fiatal korosztály rajong értünk, egészségesek vagyunk, boldog az életünk. Ezek az igazán fontos dolgok” – mondta magabiztosan Balázs Klári.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Hoppá: az exével bulizott együtt Bochkor Gábor

Mazsi

Ezzel a nővel csalta gyermeke anyját a magyar sztárszínész

Mazsi

A gyerekekért mindent – Különleges fotót posztolt a családi nyaralásáról Sebestyén Balázs

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------