Hirmagazin.eu
Főoldal » Rátámadtak a Blikk munkatársaira, rendőrök mentették ki kollégáinkat
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Rátámadtak a Blikk munkatársaira, rendőrök mentették ki kollégáinkat

Magyarország – Rendőrök menekítették ki egy riport helyszínéről a Blikk két munkatársát. Kolléganőink egy vidéki kisvárosban szerettek volna utánajárni utánajárni egy exkluzív információnak, amikor nem várt akadályba ütköztek.

– A kisvárosban hamar megtaláltuk azt a személyt, akit kerestünk, ő azonban elzárkózott attól, hogy interjút vagy bármiféle információt adjon nekünk. Mi ezt tudomásul vettük és visszaszálltunk az autónkba. Ekkor a férfi már igen feldühödve odajött és közölte, hogy azonnal tűnjünk el a településről és ha akár csak egy szó is megjelenik a témával kapcsolatban azonnal feljelent minket. Mi teljesen higgadtan megnyugtattuk, hogy értjük a kérését és tiszteletben is tartjuk. Elhajtottunk az autóval, ám ekkor még álmunkban sem gondoltuk, hogy mi vár ránk – idézte fel a ma délelőtt történteket kolléganőnk.

A Blikk munkatársai valamivel arrébb megálltak, mert egyikük üdítőt akart venni az út melletti kisboltban. Amint leparkoltak, a felbőszült férfi eléjük állt autójával és azt ordította: „Innen nem mentek sehová”.

– Pár pillanat múlva motorral egy ismerőse is ott termett és ő is artikulálatlanul kiabált velünk. Az erőfölényt látva tudtuk, hogy jobb, ha nem szállunk ki a kocsiból. A két férfi a kocsink mögé állt, így se előre, se hátra nem tudtunk mozdulni. Egy ideig azt gondoltuk, hogy mindjárt lehiggadnak és elmennek, ők azonban meg sem mozdultak, csak bőszen telefonálgattak. Ekkor már éreztük: segítséget kell hívnunk, mert kiszámíthatatlan, hogy mit csinálnak majd. Tárcsáztuk a rendőrségi segélyhívót, akik megnyugtattak, hogy hamarosan érkeznek kollégáik. Pár perc feszült várakozás után a rendőrök valóban odaértek, profi módon lecsillapították a két férfit, felvették mindannyiunk adatait majd mondták, hogy nyugodtan távozzunk a helyszínről – mesélte kolléganőnk.

Forrás: Blikk / Hirmagazin.eu

Fotó: police.hu

Hasonló hírek

Döbbenetes vád: évekig erőszakolta gyermekeit a magyar rendőrgyilkosságért becsukott férfi a szabadulása után

Géza

Közel 32 kg marihuána

Géza

Prevenciós program az idősek védelméért (A cikk videót tartalmaz)

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------