Image default
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Rákosmentén árultak kábítószert (+videó)

A rendőrök 16 tő indiai kendert, közel fél kilogramm marihuánát és 135 tablettát foglaltak le attól a két férfitól, akik az elmúlt hónapokban egy rákosmentei garázsból árultak kábítószert.

2017. 09. 06., sze – 06:00 – Budapesti Rendőr-főkapitányság

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint két 27 éves budapesti férfi az elfogásukat megelőző időszakban rendszeresen árult kábítószert Budapesten, egy XVII. kerületi telephely garázsában.

A rendőrök B. Tamást és B. Dávidot 2017. szeptember 4-én 18 órakor elfogták a rákosmentei garázsnál, ahol a házkutatáskor 16 tőből álló indiai kender ültetvényt, valamint a kábítószer termesztéséhez használt eszközöket – lámpákat, elszívót és szárítót – találtak.

 

A nyomozók ezt követően B. Tamás zuglói lakásán is házkutatást tartottak, ahol közel fél kilogramm marihuánát, 135 kábítószergyanús tablettát és azok csomagolásához használt eszközöket foglaltak le.

 

 

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XVII. kerületi Rendőrkapitányságának nyomozói a két férfit – előállításukat követően – kábítószer-kereskedelem és más bűncselekmények elkövetése miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

 

A rendőrök B. Dávidot és társát őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásuk indítványozására.

Forrás, videó és képek: police.hu

 

 

Hasonló hírek

Most érkezett a hír: Tűz ütött ki egy budapesti kollégiumban – csaknem ezer diáknak kellett elhagynia az épületet! Oszd meg!

Géza

Botrány, újra visszaélnek Borbás Marcsi nevével

Mazsi

Óriási káosz az M0-son: brutális baleset történt a feljárónál

Mazsi