Image default
Életmód hírek

Rákos édesanyjának felejthetetlen átváltozást ad lánya, hogy mosolyt csaljon arcára – VIDEÓ

A rák egy szörnyű betegség, mely nemcsak a testet érinti. Lelkileg is nagyon megterhelő, a kezelés mellékhatása hajhullást, bőrproblémákat, gyengeséget eredményez és persze a betegnek az akaratereje és életkedve is csökken.

A beteg családjának pedig nehéz végignézni, ahogy szerettük szenved és gyakran nem is tudják, hogyan tudnak segíteni neki.

Youtube felhasználó Nadina Ioana, aki egyben sminkes is, pontosan tudja, milyen sebezhető ilyenkor egy ember. Ugyanis édesanyja is ebben a betegségben szenved.

Az édesanyjának a kezelések után kihullott a haja, a szemöldöke és a szempillája, melyek nagyon aláásták önbizalmát. Már nem mosolygott, nem nevetett annyit, mint korábban és Ionan azt szerette volna, ha édesanyja ismét mosolyog.

Ezért úgy döntött, hogy a szépségipar és a smink területén szerezett tudását felhasználva édesanyja külsejét átalakítja, így talán mosolyt tud csalni az arcára.

Ioana filmre vette az egész transzformációt és feltett a Youtube-ra. A filmet rengetegen látták az egész világon és a hasonló helyzetben lévők ünneplik őt azért, amit tett.

“Milyen kedves lánya van, aki ilyet tesz érte. Bárcsak nekem is lett volna egy ilyen lányom, amikor én kezelést kaptam” -írta egy hölgy.

Micsoda fantasztikus ötlet! Mikor látjuk, hogy az édesanya végre elmosolyodik, tudjuk, hogy ez az átalakulás mennyire sokat jelent számára, belül is!

 

 

Forrás: buzzblog.eu

Hasonló hírek

Egészséges vagy nem? Itt az igazság a csirkemellről

Mazsi

Rovarinvázió, rohamtempóban terjednek ezek a kártevők

Mazsi

Sokkal kevesebbszer szexelnek a barátaid, mint gondolod – A kutatás szerint a legtöbben más számra tippelnek

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelöl örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelöl valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesztő
--------------------------------------------