Image default
Életmód hírek

Rákos állatok húsát árulják a magyar üzletekben?

Egy magyar hentes megdöbbentő vallomása került fel több internetes oldalra. Az ijesztő írás szerint bárki asztalára kerülhet rákos sejteket tartalmazó húsáru.

„Csak kivágjuk a rákos részt és eladjuk a húst” – szól a noizz.hu írásában szereplő idézet, majd a cikkben az olvasható: „az senkit nem érdekel, hogy az állat többi sejtje tartalmaz-e ilyesmit.”

Rákos állatok húsát árulják a magyar üzletekben?

Sok embernek vannak ilyen tapasztalatai

A hentes nem vállalta a nevét, így megkérdőjelezhető az írás hitelessége, mégis, az aggasztó sorok futótűzként terjednek a közösségi médiában. A kommentáradatból kiderül: rengeteg embernek vannak hasonló tapasztalatai. Sokan azt mondják, és igazuk van, hogy a nagy vágóhidakon rendkívül szigorú az ellenőrzés – de persze rengeteg a „sufnivágóhíd”, ahonnan nem tudni, mi kerül ki. Azt is sokan felvetik, hogy a rákos állat húsa nem fertőző, így nagyobb bajt nem okozhat – de ki szeretne olyan húst enni, mint a fenti fotón látható?

Szigorú a hatósági vizsgálat

Megkerestük a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatalt (Nébih), és válaszukban részletesen leírták, milyen szigorú a magyar ellenőrzés – de arra a kérdésünkre, hogy találkoztak-e ilyen esettel a közelmúltban, nem kaptunk választ.

Forrás: Ripost

 

Hasonló hírek

Az online ismerkedések hány százaléka hazugság?

Edit

Wass Albert-szobrot avattak Aszódon tegnap

Géza

Alain Delon megrázó szavai a világról: “Nincs többé tisztelet, nincs adott szó. Csak a pénz számít…”

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelöl örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelöl valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesztő
--------------------------------------------