Hirmagazin.eu
Főoldal » Rákkal diagnosztizálta félre a gyerekeket egy orvos, hogy pénzt csaljon ki a szülőktől
Külföld

Rákkal diagnosztizálta félre a gyerekeket egy orvos, hogy pénzt csaljon ki a szülőktől

Egy brit gyerekorvos elbocsájtása előtt áll, miután állítólag tévesen rákkal diagnosztizált három gyereket is, hogy a családjaikkal kifizettesse a kezelésüket.

Dr. Mina Chowdhury egy galsgow-i magánklinika igazgatója a veszteséges üzlet anyagi nyomásának hatására döntött úgy, hogy a félrediagnosztizált gyerekek szüleitől fognak pénzt kicsalni.

Dr. Chowdhury az egyik kislánynál gyomorrákot diagnosztizált, amit ha sürgősen nem kezelnek, elterjedhet a gyerek szervezetében. Októberben hívta be magához az első anyukát, akit csak a gyermek távozása után tájékoztatott:

Egy komoly dologról kell beszélnünk. Egy komoly dologról, amitől minden szülő retteg. Az R betűs szóról van szó.

A vizsgálat több, mint 3000 fontba (több, mint egy millió forintba) került volna, miután a doktor a szülőket az NHS gyermek onkológiai osztály helyett saját céghez irányította a szülőket azzal az indokkal, hogy nem elérhető a szükséges felszerelés Skóciában illetve hogy túl hosszú lenne a várakozási idő.

A doktor ezt a még két másik családdal tette meg, mire az egyik szülő elvitte gyerekét egy másik helyre is kivizsgálásra, ahol kiderült, hogy a korábbi diagnózis egyetlen jele sem található a kicsi szervezetében.

( Unilad.co.uk)

Hasonló hírek

Az Afrikai Unió 7,5 ezer katonát küld a Boko Haram ellen

info

Megint összeverekedtek a migránsok a bosnyák-horvát határon

Géza

Egyre több a migráns Görögországban

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------